Ik vond het een super fijne en leerzame les heb er veel aan gehad, ook zijn de docenten sirieus maar ooo grappig en dat is fijn!
Dennis beukema
Super uitleg niet te snel niet te sloom docenten leggen alles vloeiend uit en zijn vriendelijk,ik raad andere mensen aan om deze website ook te gebruiken
Destan Simsek
100% AANRADER! Super goed uitleg en uitgebreide info. Ik weet zeker dat ik in 1x mijn theorie/praktijk haal! Heel erg bedankt!
Yavanna Tol
Goede leerzame cursus. Docent legt het goed uit! Stap voor stap. Ik raad bromo zeker aan voor iedereen. Je leert erg verl en dat is erg fijn.
Mauro Olivas Cruz
Erg goede uitleg. Leuke leraren en alles duidelijk en mooi tempo snapte alles in een keer.
Nikola
Super docenten,nemen de tijd om alles aan iedereen uit te leggen, klassikale of online lessen beschikbaar. Docenten zijn serieus maar maken ook wel wat grappen. Het duurt wel lang maar je krijg...Super docenten,nemen de tijd om alles aan iedereen uit te leggen, klassikale of online lessen beschikbaar. Docenten zijn serieus maar maken ook wel wat grappen. Het duurt wel lang maar je krijg genoeg pauzes, dus in het algemeen is het heel goed.
Nathalie poel
Met elke vraag die je hebt kun je terecht en krijg je meteen antwoord. Ik vind deze cursussen goede lessen omdat de meeste vragen hetzelfde zijn als bij het CBR en leer je gelijk de vragenstelling...Met elke vraag die je hebt kun je terecht en krijg je meteen antwoord. Ik vind deze cursussen goede lessen omdat de meeste vragen hetzelfde zijn als bij het CBR en leer je gelijk de vragenstelling kennen. Er word regelmatig gezegd dat je bij de les moet blijven om te kunnen slagen, wat erg motiverend is!
Alissa Kruizinga
Ik vond de cursus erg nuttig en ik heb er veel van geleerd. Ook wordt er goed antwoord gegeven op gestelde vragen. Wel gingen sommige dingen voor mij iets te snel.
nathan
Erg fijne cursus. goede uitleg en communicatie
Maurits kemmink
Super goed blijft leuk de theorie cursus is daarom ook zeker aan te bevelen af en toe een grapje en dan weer door helpt bij het onthouden👍