Brommo.nl is een topwebsite voor het behalen van je scooterrijbewijs. De lessen zijn professioneel en flexibel, met vriendelijke instructeurs die je goed begeleiden. De online theoriecursus is...Brommo.nl is een topwebsite voor het behalen van je scooterrijbewijs. De lessen zijn professioneel en flexibel, met vriendelijke instructeurs die je goed begeleiden. De online theoriecursus is overzichtelijk en effectief. Snelle en behulpzame klantenservice maakt het plaatje compleet. Een aanrader voor iedereen die snel en goed voorbereid de weg op wil!
dahlia
Duidelijke uitleg gehad van fijne docenten! de cursus ging op perfect tempo en kon ik makkelijk inplannen
Joke
Goede online cursus echt super!
Angel van leuveren
Erg fijne uitleg! Ze gingen wel wat snel maar dat heb ik juist heel fijn gevonden vanwege mijn adhd en dyslexie, alles werdt goed uitgelegd met veel nadruk op taal gebruik bij het cbr wat heel...Erg fijne uitleg! Ze gingen wel wat snel maar dat heb ik juist heel fijn gevonden vanwege mijn adhd en dyslexie, alles werdt goed uitgelegd met veel nadruk op taal gebruik bij het cbr wat heel handig is. Ik voel me goed voorbereid op het examen
Tobias
Fijne uitleg bij de cursus en aardige mensen.
Thijs
Mijn ervaring is zeer goed omdat ze het echt heel goed uitleggen en ook de tijd met je nemen
Huub
Goed geregeld goede lessen
thijmen
Goeie duidelijk uitleg, gaat niet te sne!
Levi horst
Theorie wordt erg goed uitgelegd het gaat wel heel snel maar het fijna is dat je zo vaak als je wilt de cursus lan volgen en het is interactief
Margareth
Ja het was goed hoor .en ik heb veel geleerd met bromo.🛵💯