Melinda Luten
Ga niet in zee met deze mensen! Niets waar van alle beloften op de website! Communicatie is niet mogelijk, er wordt niet opgenomen en ook niet gereageerd op mails! Je bent je geld kwijt!
Oplichters !! Mijn zoon heeft zijn theorie brommer gehaald, maar het eerst mogelijk praktijkexamen kan pas over maanden gedaan worden! Wel zou hij in een kleinere groep examen kunnen doen, maar dan moet er eerst nog weer even €108,- extra betaald worden! Op geen enkele manier contact te krijgen met deze mensen om te overleggen of op te zeggen! Begin hier niet aan !!!
Erg goede uitleg gaat alleen beetje snel soms maar is prima te verwerken Raad het zeker aan!
Slecht! Komen niet na wat aangeprezen staat op hun website!
Ik heb een cursus gedaan die opzicht wel prima verliep? maar de verbinding was af en toe niet al te best! En aan het einde hadden we een man die er zelf niet zo veel zin meer in, had dus ging hij praten alsof hij 5 jarige scooter rijles gaf. Voor de rest heb ik er wel veel van geleerd. En de eerste man ging er kei snel door heen
Oplichterij zonder schaamte, Je koopt een praktijkexamen pakket, Krijgt niks te horen wanneer er lessen beschrikbaar zijn, Na meerdere weken of maanden wachten nog steeds niks. Emails sturen, appen via whats app en bellen voor je geld terug of informatie over wanneer lessen beschrikbaar zijn. Je krijgt niks te horen, geen reactie.
Goede hulp en erg aardige instructeurs.
Ervaring is goed met dit bedrijf ze geven hele goeie lessen met uitgebreide uitleg
Ging erg goed, ga het nu halen!
Duidelijk fake-beoordelingen. GA NIET MET DIT BEDRIJF IN ZEE!!! Ze zijn onder meerdere namen actief op internet maar zijn na het innen van je geld niet bereikbaar en reageren niet op de whatss-app berichten (hun favoriete communicatiekanaal) na betaling. BLIJF VERRE WEG VAN DEZE NEP RIJSCHOOL
Erg goede rijlessen die daadwerkelijk nuttig zijn. Ik vond de mensen erg aardig en namen de lessen serieus aan. De docent zelf is heel duidelijk en geeft gelijk aan wat je fout doet, dat had mij veel geholpen om gelijk weer dat te verbeteren. Verder is de contact snel en makkelijk, ik kreeg direct hulp als ik het nodig had en ben door dit geheel ben ik gelijk in 1 keer geslagen. Ik ben zelf aanrader zonder twijfel.
waardeloos
Teleurstellend en onprofessioneel Onze ervaring met Bromo is ronduit teleurstellend en verre van wat je mag verwachten van een bemiddelaar (zijn geen rijschool huren extern in). Ik zou ze niet eens één ster willen geven. De communicatie is werkelijk rampzalig. Al wekenlang was er geen enkele reactie mogelijk, ondanks herhaaldelijke pogingen om contact op te nemen. Na het behalen van de theorie (wat mijn zoon via Bromo niet lukte, maar elders binnen slechts vier uur wel), hebben we Bromo een bericht gestuurd om praktijklessen en een examen in te plannen. Het bleef echter wekenlang stil. Zelfs na een reminder per e-mail kregen we slechts de reactie dat we moesten appen. Dit direct gedaan, maar opnieuw volgde een oorverdovende stilte. Toen we uiteindelijk telefonisch contact kregen met een onverschillige medewerker van de klantenservice, leek er weinig tot geen interesse om ons te helpen. Uiteindelijk kregen we via WhatsApp te horen dat de samenwerking met de praktijkopleider abrupt was beëindigd. Daarna bleef het weer stil. Uiteindelijk kregen we via WhatsApp te horen dat de samenwerking met de praktijkopleider abrupt was beëindigd. Dit bleek echter niet te kloppen, want toen wij contact opnamen met de praktijkopleider zelf, gaf deze aan nergens van op de hoogte te zijn. Dit toont een schrijnend gebrek aan professionaliteit én transparantie. Wat ons extra frustreerde, was dat toen wij zelf via het praktijkopleider contact opnamen met de praktijkopleider (die we eerder al via Bromo hadden gemachtigd), alles binnen een uur geregeld was: lessen én examen. En ineens was Bromo wél snel om hun ongenoegen te uiten en te zeggen dat "dit zo niet werkt". Inderdaad, Bromo, dit werkt zo zeker niet. Wij nemen ons verlies, maar het is duidelijk dat wij nooit meer voor Bromo kiezen. Onbetrouwbaar, slechte communicatie en een gebrek aan professionaliteit. Ik zou iedereen aanraden om ver weg te blijven van deze rijschool.
Het is betrouwbaar vrienden van mij hebben hier ook afgereden
Een heel fijn bedrijf! De cursus is echt zo fijn, alles word goed rustig uitgelegd en de mensen die het geven zijn erg aardig!!
Bromo verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bromo heeft de volgende resultaten bereikt:
Slecht! Komen niet na wat aangeprezen staat op hun website!
Goede hulp en erg aardige instructeurs.
Ging erg goed, ga het nu halen!
waardeloos
Het is betrouwbaar vrienden van mij hebben hier ook afgereden