joke hessels
- Aangekocht product
- diverse
97% beveelt Broedersgezondheidswinkel.nl aan!
97% beveelt Broedersgezondheidswinkel.nl aan!
zeer goed
Geen tips
Uitstekend
Ik heb meerdere keren bij dit bedrijf besteld en ben telkens zeer tevreden over de snelle levering, de goede kwaliteit van de producten en de attente klantenservice.
Heb heel goede ervaringen met dit bedrijf.
Perfect
Prima verzorgd, snel verzonden
Alleen maar goede ervaringen
Goede service
Duidelijk beschrijven hoe te betalen. Zoals wij dien wij niet internetbankieren willen graag met acceptgiro overmaken ! Wat te doen.
NVT
Top niks op aan te merken
ervaring goed, alleen bezorging pakketdienst kan beter
Broedersgezondheidswinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Broedersgezondheidswinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Broedersgezondheidswinkel.nl
Keiweg 7
4901 JD Oosterhout
zeer goed
Geen tips
Uitstekend
Heb heel goede ervaringen met dit bedrijf.
Perfect
Prima verzorgd, snel verzonden