9.2 /10

checkbox97% beveelt Broedersgezondheidswinkel.nl aan!

E Groen

Gimber en div. thee

Ajy Wouters

Alles is goed.

Aangekocht product
Wil u alsjeblieft de doos van de product zelf voor zorgen dat het dicht zijn.

Christiane Ch.J. Stoutjesdijk

Dit familiebedrijf is zo goed dat ze alleen deze kwaliteit moeten zien te handhaven.

Multivitaminen

José Gielis

SterSterSterSterLege ster

prima bedrijf met leuke aanbiedingen!

royal green

I Mulder

Ik heb altijd goede ervaringen gehad met dit bedrijf.

Bactiol plus

Annemarie van Hooft

Inmiddels al meerdere bestellingen gedaan en geleverd! Zeer tevreden en mooi assortiment met kwaliteitsproducten. Snel geleverd. Zeer tevreden!

Celzouten balsem

Caro Nieuwenhuis

Tevreden

vitamine D Vitamine K & Magnesium

Vera Robben

Alles prima in orde

Vitamine b zonder b6 van Vitakruid

Ant Maijen

A ziet er goed uit alles wat niet mag weten staat er ook niet op vermeld, Jammer dat ze zoveel aandacht aan de verkoop besteden en, heel weinig aan het terughalen van potjes en verpakking verpakking materialen.

Jam en kruiden

Gewoon prima !!

Voedingssupplement

Joyce Bergman

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Verzend tijd! 5 dgn is veel te lang.

Kokosmelk poeder

Antwoord Broedersgezondheidswinkel.nl

Bedankt voor je beoordeling en we vinden het jammer dat je ons een slechte score geeft over de levertijd. Wij vinden dat niet terecht omdat wij ernaar streven binnen maximaal 2 werkdagen te leveren. Je bestelt op donderdagmiddag rond kwart voor 4. Dat was op die dag te laat om nog bij onze leverancier te kunnen doorbestellen voor levering vrijdag. Dus de door jouw bestelde producten zijn op zaterdag bij ons binnengekomen. De complete bestelling is bij ons maandagavond opgehaald en dinsdag bij jou afgeleverd. Voor ons is het helaas geen optie met een soort 24-uurs dienst en ook in het weekend bestellingen te versturen, dus in jouw geval is eerder leveren helaas niet mogelijk.

Geantwoord op

Fiene

Nvt

Lucovitaal, Bach

Broedersgezondheidswinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Broedersgezondheidswinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 20 februari 2014

Broedersgezondheidswinkel.nl

Broeders Gezondheidswinkel & Biologische Supermarkt: Gezonde voeding en gezondheidsproducten onder één dak. Broeders Gezondheidswinkel & Biologische Supermarkt is al meer dan 80 jaar uw vertrouwde speciaalzaak voor:  Homeopathie, vitamines, mineralen & voedingssupplementen; Natuurvoeding inclusief biologische verswaren; Dieetvoeding voor o.a. glutenvrij, suikervrij en andere diëten; natuurlijke cosmetica en lichaamsverzorging. De winkel wordt op dit moment geleid door de 3e en 4e generatie van de familie Broeders: Wim en Hélène Melis-van Kampen en hun zonen Mike en Tom Melis.

Keiweg 7

Gimber en div. thee

Ajy Wouters

Alles is goed.

Aangekocht product
Wil u alsjeblieft de doos van de product zelf voor zorgen dat het dicht zijn.

Christiane Ch.J. Stoutjesdijk

Multivitaminen

José Gielis

SterSterSterSterLege ster

prima bedrijf met leuke aanbiedingen!

royal green

I Mulder

Ik heb altijd goede ervaringen gehad met dit bedrijf.

Bactiol plus

Gewoon prima !!

Voedingssupplement

Joyce Bergman

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Verzend tijd! 5 dgn is veel te lang.

Kokosmelk poeder

Antwoord Broedersgezondheidswinkel.nl