9.2 /10

checkbox97% beveelt Broeders Gezondheidswinkel aan!

Arend van Leuven

Prima bedrijf doet wat ze beloven en alles ruim op tijd leveren tegen de juiste prijs

Eugenia force

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Arend, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat we doen wat we beloven en dat alles ruim op tijd en tegen de juiste prijs is geleverd. We doen er alles aan om onze beloftes waar te maken en onze service zo betrouwbaar mogelijk te houden. Dank je wel voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Marjolein Adams

Super goed!

Magnasan + supplementen.

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Marjolein, Bedankt voor je fijne feedback. Mooi om te lezen dat je ons waardeert om het advies, de ruime keuze en onze betrouwbaarheid. Dat is precies waar we ons elke dag voor inzetten. Dank je wel voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Petra

Bestelling was compleet en heb ik snel ontvangen

Schlussler tabletten

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Petra, Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat je bestelling compleet en snel is geleverd en dat je tevreden bent over de producten. We doen ons best om kwaliteit en snelle bezorging te combineren, dus dit waarderen we enorm. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

E. Staal

SterSterSterHalve sterLege ster

Geen verbeterpunten; alles oké!

Aangekocht product
Pillen geadviseerd door accupuncturiste; naam pillen weet ik niet zo meer.

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Goedendag, Bedankt voor je review. Wat leuk om te horen dat alles naar wens is en je geen verbeterpunten hebt. We stellen je vertrouwen erg op prijs. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Liesbeth Nusteleijn

Alleen maar positiviteit

Diverse. Oa. Speltproducten

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Liesbeth, Bedankt voor het delen van je feedback. Fijn om te horen dat je onze ruimte voor alternatieve producten waardeert. We nemen je punt over diversiteit serieus en gebruiken dit soort opmerkingen om ons assortiment en onze aanpak verder te verbeteren. Het belang van een goede gezondheid blijft voor ons altijd centraal staan. Dank je wel voor het meedenken. Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Maartje Segeren

Altijd snel geleverd

Nanny care

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Maartje, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je onze voorraad en levering als sterke punten ervaart. We doen ons best om bestellingen snel en betrouwbaar te verwerken. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Renate

Diversen

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Renate, Bedankt voor je fijne review. Goed om te horen dat je bestelling snel en zorgvuldig is ingepakt en verzonden. We doen ons best om dit altijd zo te laten verlopen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Esther van van Huijgevoort

Prima winkel. Veel en goede kennis, goed geholpen. Kom en koop al ruim 45 jaar bij hen. Vooral homeopathie

Calendeel crème

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Esther, Bedankt voor je mooie review, Esther, en voor het vertrouwen al die jaren. Wat bijzonder om te horen dat je al ruim 45 jaar bij ons komt en onze kennis en hulp waardeert. Fijn dat we je vooral op het gebied van homeopathie goed kunnen ondersteunen. We staan ook in de toekomst graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

richard leenheer

Uitstekend

Vitamine D vitamine K2 en magnesium

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Richard, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten. We waarderen het ook dat je een verbeterpunt deelt, “ga zo door” nemen we graag ter harte! Dank je wel voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Ria

Op zich prima producten, maar de verpakking vond ik drama

sojadrink en appelazijn

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Ria, Dank je wel voor je feedback! We vinden het superbelangrijk dat elke bestelling heel en netjes bij je aankomt. Daarom gebruiken we soms creatief hergebruikt verpakkingsmateriaal: het beschermt goed én het is een stuk duurzamer. We begrijpen dat het uitpakken daardoor soms wat minder prettig kan zijn, en dat is zeker niet onze bedoeling. We nemen je opmerking mee zodat we hier beter in kunnen balanceren. Dank je wel dat je dit met ons deelt! Met vriendelijke groeten. Broeders Gezondheidswinkel

Gé Zonnenberg

Normaal snelle levering , laatste zending was in de Sint periode iets vertraagd

Hoofdzakelijk Bonusan producten

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Gé, Dank je wel voor je bericht! Fijn om te horen dat je normaal gesproken onze snelle levering ervaart. In de drukke Sint-periode kan er helaas soms een kleine vertraging ontstaan, hoe graag we dat ook willen voorkomen. We doen altijd ons uiterste best om alles zo snel mogelijk te verzenden en waarderen je begrip enorm. Dank je wel! Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

emma Grootenboer

SterSterSterSterLege ster

Fijn bedrijf met snelle levering

Solgar

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Emma, Bedankt voor je input en de positieve review! We snappen wat je bedoelt, het is soms lastig om digitaal precies te vinden wat je zoekt, zeker bij producten van een specifiek merk. We zijn continu bezig met het optimaliseren van de zoekfunctie en de weergave, maar door het grote assortiment kost dat wat meer tijd. Fijn dat je dit aangeeft, we nemen het zeker mee! Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Marieke Koop

Chips

Daniella de Winter

Goed produkten

Homeo uro

Broeders Gezondheidswinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Broeders Gezondheidswinkel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 20 februari 2014

Broeders Gezondheidswinkel

Broeders Gezondheidswinkel & Biologische Supermarkt: Gezonde voeding en gezondheidsproducten onder één dak. Broeders Gezondheidswinkel & Biologische Supermarkt is al meer dan 80 jaar uw vertrouwde speciaalzaak voor:  Homeopathie, vitamines, mineralen & voedingssupplementen; Natuurvoeding inclusief biologische verswaren; Dieetvoeding voor o.a. glutenvrij, suikervrij en andere diëten; natuurlijke cosmetica en lichaamsverzorging. De winkel wordt op dit moment geleid door de 3e en 4e generatie van de familie Broeders: Wim en Hélène Melis-van Kampen en hun zonen Mike en Tom Melis.

Keiweg 7

Bestelling was compleet en heb ik snel ontvangen

Schlussler tabletten

E. Staal

SterSterSterHalve sterLege ster

Geen verbeterpunten; alles oké!

Aangekocht product
Pillen geadviseerd door accupuncturiste; naam pillen weet ik niet zo meer.

Liesbeth Nusteleijn

Alleen maar positiviteit