9.2 /10

checkbox97% beveelt Broeders Gezondheidswinkel aan!

Ton van Overveld

Wat een leuke mensen

Allerlei supplementen

Ria van de Garde

SterSterLege sterLege sterLege ster

Het bestelde is (nog) niet gelev erd

Voedingssuplement

Iris van Hoorn

Goede ervaring, geen verbeterpunten.

Supplementen, koffie

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Iris, Bedankt voor je mooie beoordeling en het vertrouwen in ons. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze scherpe aanbiedingen. Ook goed om te weten dat alles rondom het bestellen soepel is verlopen. Ondanks je positieve ervaring blijven we ons continu verbeteren om onze service nog beter te maken. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

bart coeckelbergh

Schussler celzouten

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Bart, Bedankt voor je mooie beoordeling en het vertrouwen in ons. Fijn om te horen dat je onze duidelijke informatie en service zo positief hebt ervaren. We blijven ons altijd inzetten om onze service en webshop verder te verbeteren. Bedankt dat je ons aanbeveelt en we hopen je in de toekomst weer te mogen helpen. Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Paulette Prinsen-Vonk

iK HEB GEEN VERBETERPUNTEN

Vitamines en crackers

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Paulette, Bedankt voor je mooie beoordeling en fijne woorden. Goed om te horen dat je bestelling snel geleverd werd en dat je zo tevreden bent over onze service. We blijven ons iedere dag inzetten om onze webshop en dienstverlening verder te verbeteren. Bedankt voor je aanbeveling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Marielle van Gils

Geweldig!

Alka thee en Lucovitaal

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Marielle, Bedankt voor deze geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website, snelle levering en de klantvriendelijkheid in de winkel. We doen elke dag ons best om onze service hoog te houden en blijven ons verbeteren waar mogelijk. Bedankt voor je aanbeveling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Said Sayed

Gezonde producten

Baby melk

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Said, Bedankt voor je mooie beoordeling en fijne feedback. Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. We hebben al regelmatig verschillende producten in de aanbieding en vullen dit ook aan met extra acties, maar we nemen je tip natuurlijk graag mee. Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Sylvia van Oorschot

geen verbeterpunten of tips

Meer voor vrouwen

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Sylvia, Bedankt voor je mooie beoordeling en het vertrouwen in ons. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, klantvriendelijkheid en de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten. Ook goed om te lezen dat de levering en communicatie naar wens zijn verlopen. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Trudi De Jong

Zoals verwacht

Vitamine

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Trudy, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar verwachting is verlopen en dat je onze service waardeert zoals het hoort. We blijven ons inzetten om die kwaliteit vast te houden en waar mogelijk verder te verbeteren. Bedankt voor je aanbeveling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Elena Kuijl

Geen het bedrijf is perfect!

Neusspray

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Elena, Bedankt voor je geweldige beoordeling en mooie woorden! Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, communicatie en het bestelproces. Ook fijn dat je geen verbeterpunten hebt kunnen bedenken, dat waarderen we enorm. Ondanks dat blijven we ons altijd inzetten om onze service en webshop verder te verbeteren. Bedankt voor je aanbeveling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Adriana Kamsteeg

Goede service, klantvriendelijk en product en prijsverhouding zijn het waard

April 2026

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Adriana, Bedankt voor je fijne recensie en de mooie beoordeling. Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service, klantvriendelijkheid en de verhouding tussen prijs en kwaliteit. Ook fijn dat het product en de levering goed zijn bevallen. We waarderen je aanbeveling en hopen je graag nog eens terug te zien! Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Joost Blaauw

SterSterSterHalve sterLege ster

Het assortiment is groot. De beloofde dag van bezorging is niet altijd correct, helaas.

velen

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Joost, Bedankt voor je beoordeling en fijne woorden over ons assortiment en de bereikbaarheid. Jammer om te horen dat de beloofde bezorgdatum niet altijd overeenkwam met de uiteindelijke levering. We begrijpen dat dit vervelend is en nemen je feedback mee om onze communicatie en levering verder te verbeteren. Bedankt voor je aanbeveling en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Monique van Lieshout

morepa plus

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Monique, Bedankt voor je mooie beoordeling en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je onze communicatie over de voorraad zo hebt gewaardeerd en dat je een melding hebt gekregen toen het product weer beschikbaar was. Ook goed om te zien dat je tevreden bent over het bestelproces en onze service. Dat motiveert ons om zo door te gaan. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Petra van Lijden

Op dit moment niet.

Synofit 7 alles in 1.

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Petra, Bedankt voor je mooie beoordeling en het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de communicatie en de snelle levering van je bestelling. Dank ook voor je tip over de ontbrekende foto’s op de website; we zijn hiervoor deels afhankelijk van onze leveranciers, maar proberen dit waar mogelijk zelf aan te vullen en te verbeteren. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Marjan van Cranenbroek

SterSterSterSterLege ster

Prima service

Kokosolie

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Marjan, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je onze snelheid en klantgerichtheid zo waardeert. We nemen je aanmoediging om zo door te gaan zeker mee. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Geantwoord op

Broeders Gezondheidswinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Broeders Gezondheidswinkel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 20 februari 2014

Broeders Gezondheidswinkel

Broeders Gezondheidswinkel & Biologische Supermarkt: Gezonde voeding en gezondheidsproducten onder één dak. Broeders Gezondheidswinkel & Biologische Supermarkt is al meer dan 80 jaar uw vertrouwde speciaalzaak voor:  Homeopathie, vitamines, mineralen & voedingssupplementen; Natuurvoeding inclusief biologische verswaren; Dieetvoeding voor o.a. glutenvrij, suikervrij en andere diëten; natuurlijke cosmetica en lichaamsverzorging. De winkel wordt op dit moment geleid door de 3e en 4e generatie van de familie Broeders: Wim en Hélène Melis-van Kampen en hun zonen Mike en Tom Melis.

Keiweg 7

SterSterLege sterLege sterLege ster

Het bestelde is (nog) niet gelev erd

Voedingssuplement

Iris van Hoorn

Goede ervaring, geen verbeterpunten.

Supplementen, koffie

Trudi De Jong

Zoals verwacht

Vitamine

Elena Kuijl

Geen het bedrijf is perfect!

Neusspray

Adriana Kamsteeg