9.2 /10

checkbox97% beveelt Broeders Gezondheidswinkel aan!

Ruby Attema Attema

SterSterSterLege sterLege ster

Snellere verzending

Rammenassap

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Ruby, Bedankt dat je je ervaring met ons deelt. Het spijt ons dat je bestelling later is aangekomen dan verwacht. Uit intern onderzoek blijkt dat de vertraging bij de bezorgdienst is ontstaan, iets waar wij helaas geen directe invloed op hebben. We begrijpen dat dit vervelend is en blijven ons inzetten om dit soort situaties zoveel mogelijk te voorkomen. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hierover hebt. Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Ank

Vitakruid

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Ank, Bedankt voor je mooie beoordeling en de 5 sterren! Fijn om te horen dat je onze communicatie en deskundigheid zo waardeert. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Wilma van den Ouweland

Xx

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Wilma, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je ons als goed en compleet ervaart. We doen ons best om je zo volledig mogelijk te helpen en hopen je snel weer terug te zien. Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

mieke verhulst

zeer goed

puracolon pro

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Mieke, Bedankt voor je mooie beoordeling en de 5 sterren! Fijn om te horen dat alles zo goed is bevallen. We doen ons best om elke bestelling zo prettig mogelijk te laten verlopen en helpen je graag weer een volgende keer. Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

S.A. Veuger- Kalse

Gezondheidsmiddelen

iris

tot nu toe alleen goede ervaring met het bedrijf.

Royal Green.

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Iris, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je tot nu toe alleen goede ervaringen hebt en dat je onze producten en zorgvuldige verpakking zo waardeert, zeker bij glaswerk. We blijven ons best doen om dit niveau vast te houden. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Annemarie van Mechelen

appelvezels

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Annemarie, Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! Fijn om te horen dat je onze snelle service als sterk punt ervaart. Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Marianne ter Hoeve

Voorlichting is altijd perfect en bestellingen via de website worden supersnel in behandeling genomen en geleverd.

Leidapharm Laxeer

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Marianee, Bedankt voor je mooie woorden en deze fijne beoordeling. Wat goed om te horen dat je onze voorlichting als professioneel ervaart en dat je tevreden bent over de snelle levering en het vriendelijke contact. Ons team wordt regelmatig bijgeschoold om je zo goed mogelijk te kunnen adviseren. We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

B.A.M. Visser

SterSterSterSterLege ster

Helaas ontving ik niet het door mij bestelde artikel. Alles werd netjes afgehandeld. Artikel teruggestuurd en geld terug gekregen.

Royal Green Vitamine C

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Goedendag, Bedankt voor je beoordeling en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat de afhandeling en onze reactie als positief zijn ervaren. Tegelijk begrijpen we dat het verwarrend is wanneer je een ander product ontvangt dan verwacht, ondanks de productinformatie. We nemen je feedback over de website en productomschrijving zeker mee om dit te verbeteren. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten. Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Amelie van Dun

nee hoor, verliep prima

Okinawa

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Amelie, Bedankt voor je fijne beoordeling! Goed om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je de producten duidelijk weergegeven en omschreven vindt. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Marianne Pleijsier

prima zo!

diversen

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Marianne, Bedankt voor je mooie beoordeling en de 5 sterren! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je geen verbeterpunten hebt. We blijven ons ondertussen altijd inzetten om onze service nog verder te verbeteren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Monique Berg van den

Meerdere

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Monique, Bedankt voor je mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. We hopen je snel weer terug te zien. Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Annemiek de Jong

Niets te klagen

Thee en Gimber

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Annemiek, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je bestelling snel in huis was en dat de verpakking goed verzorgd was. Daar besteden we veel aandacht aan. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Jolanda Hellinga

Heb net 1x wat besteld maar was snel binnen en lekker

Zoutarm chips

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Beste Jolanda, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je bestelling snel binnen was en dat het goed in de smaak viel. We hopen je in de toekomst vaker te mogen helpen. Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

A.J.M. van den Besselaar

Gewoon kei goed man

Finimal

Antwoord Broeders Gezondheidswinkel

Goedendag, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles zo goed is bevallen en dat je geen verbeterpunten hebt. We blijven ons ondertussen altijd inzetten om te blijven verbeteren. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten Broeders Gezondheidswinkel

Geantwoord op

Broeders Gezondheidswinkel verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Broeders Gezondheidswinkel heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 20 februari 2014

Broeders Gezondheidswinkel

Broeders Gezondheidswinkel & Biologische Supermarkt: Gezonde voeding en gezondheidsproducten onder één dak. Broeders Gezondheidswinkel & Biologische Supermarkt is al meer dan 80 jaar uw vertrouwde speciaalzaak voor:  Homeopathie, vitamines, mineralen & voedingssupplementen; Natuurvoeding inclusief biologische verswaren; Dieetvoeding voor o.a. glutenvrij, suikervrij en andere diëten; natuurlijke cosmetica en lichaamsverzorging. De winkel wordt op dit moment geleid door de 3e en 4e generatie van de familie Broeders: Wim en Hélène Melis-van Kampen en hun zonen Mike en Tom Melis.

Keiweg 7

puracolon pro

S.A. Veuger- Kalse

Gezondheidsmiddelen

iris

tot nu toe alleen goede ervaring met het bedrijf.

Royal Green.

Annemarie van Mechelen