10 /10

checkbox100% beveelt Brndpwr aan!

Roy Vosters

Snel schakelen, mega flexibiliteit en geen zorgen meer over concurrenten die een soortgelijke bedrijfsnaam willen gebruiken. Dikke aanrader!!

Collective Consciousness

Brndpwr is echt top voor als je een merkregistratie wilt. Schakelt snel, veel expertise in house en verschillende specialisten mbt merkrechten nationaal en internationaal. Easy OnBoarding proces! Voor e-commerce starters en professionals. Als je je eigen business als een pro wilt inrichten, werk dan ook met echte specialisten binnen dit vakgebied.

Phytoreform

Zeer goed! Snel, professioneel en goede communicatie.

Jaap

Heel fijn contact gehad, en ze hebben ons ontzettend goed begeleid en geholpen! Zeker aan te raden!

Brndpwr verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Brndpwr heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 10/10
  • checkEerste review geschreven op 23 juni 2026

Brndpwr

Elke merknaam die naamsbekendheid verkrijgt in de markt, moet als merk geregistreerd worden. Is een registratie voor nu te kostbaar? Bij Brndpwr ben je flexibel en kun je jouw merkregistratie per maand afbetalen. Een stuk fijner voor de portemonnee! Bescherm wat van jou is en voorkom dat een ander kan meeliften op jouw succes. Registreer snel online je merk of plan een afspraak in met een van onze adviseurs.

Keizerstraat 9

4811 HL Breda

Roy Vosters

Collective Consciousness

Phytoreform

Zeer goed! Snel, professioneel en goede communicatie.

Jaap

Brndpwr heeft de volgende resultaten bereikt: