Marius
Mijn vriend heeft al veel ervaring met Briqwise dus was de weg naar mijn eerste inzet goed te bewandelen.
Komt de afspraken na, betalingen altijd op tijd ontvangen
Correct bedrijf, enthousiast en gedreven.
Prettige samenwerking en komt afspraken goed na. Maakt gebruik van gedegen taxaties en analyses.
Ik ben nog maar kort een kleine klant en Ik hoopte dat het zou gaan zoals ik verwachte en het is tot nu toe gegaan zoals ik verwachte.
Prima bedrijf,alles tot in de puntjes geregeld!
Snel, efficient en moeiteloos!
Positief
Een betrouwbaar partij. Ze denken met je mee. De voorwaarden zijn helder. Als een financiering van een pand bij een regulier bank niet lukt heeft Briqwise meestal een oplossing om het pand te financieren.
duidelijk en snellere reactie
Zeer positief en betrouwbaar
Degelijke organisatie, slim georganiseerd, goede portfolio en uitstekende dienstverlening
je word prima geholpen in het proces
Bedrijf is persoonlijk en biedt daar waar nodig goede begeleiding in het nemen van beslissingen.
Briqwise verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Briqwise heeft de volgende resultaten bereikt:
Komt de afspraken na, betalingen altijd op tijd ontvangen
Correct bedrijf, enthousiast en gedreven.
Prima bedrijf,alles tot in de puntjes geregeld!
Snel, efficient en moeiteloos!
Positief
duidelijk en snellere reactie