Stephanie Olivier
Een droom die uitkwam bij Brides by Fem ✨ Het vinden van mijn bruidsjurk was een moment waar ik lang naar had uitgekeken, en dankzij Brides by Fem werd het alles wat ik had gehoopt – en meer. Vanaf het eerste moment dat ik binnenstapte, voelde ik me welkom en volledig op mijn gemak. Een bijzonder woord van dank gaat uit naar styliste Marlies. Wat een warm, oprecht en betrokken persoon! Ze luisterde echt naar mijn wensen, en gaf me het vertrouwen om volledig mezelf te zijn. Haar enthousiasme, geduld en oprechte interesse maakten deze ervaring zo bijzonder. Ik voelde me echt gehoord en begrepen – en dat is zó waardevol in dit proces. Uiteindelijk vond ik dé jurk die perfect bij mij past. Een jurk die me liet stralen, van binnen en van buiten. Dit had ik nooit durven dromen, en dat is grotendeels te danken aan de fijne begeleiding van Marlies en het hele team van Brides by Fem. Dank jullie wel voor deze onvergetelijke ervaring. ❤️
- Sterke punten
- Brides by Fem heeft een top collectie aan variërende bruidsjurken hangen, ook hebben ze een prachtige collectie aan sieraden/schoenen.