Larissa de Wit
- Verbeterpunten of tips
- Nee! :)
- Sterke punten
- Nemen ruim de tijd. Veel aanbod. Zeer vriendelijk en meedenkend personeel. Super service!
100% beveelt Brides by Fem Bruidsmode aan!
Echt wat een geweldige tijd heb ik bij jullie beleefd! Dikke 10!
Enorm leuke dag gehad! Van tevoren heb ik gebeld voor een afspraak en wat vragen over jurken binnen mijn budget. Er werd aangegeven dat er genoeg jurken waren binnen budget, en mocht dat niet lukken dat ik later altijd nog naar de outlet vestiging kon gaan mocht het niet lukken. Tijdens de afspraak heel hartelijk ontvangen en eerst gezellig even gekletst over de bruiloft en wat ik in gedachten had. Daarna mochten we eerst zelf jurken uitzoeken, super leuk! Tijdens het passen werd ik goed begeleid. Er werd goed ingesprongen op wat ik wel en niet mooi vond aan een jurk en kreeg verschillende opties passend bij mijn wensen. Ook budget en kosten werd hier transparant besproken. Het duurde dan ook niet lang voor ik mijn droomjurk had gevonden!! Daarna nog wel een paar andere jurken gepast, maar het was toch al duidelijk. Aan het einde prachtig afgestyled met een bijpassende sluier. Daarna zelfs nog verrast met een bon voor een lekker drankje!
Prettig en op mijn gemak gesteld
Fijn en kundig personeel! Een fijne sfeer en een goed advies. Kijken goed naar welke jurk het mooiste bij jouw lichaam staat. De winkel is mooi ingericht. De goeie koffie is ook een pluspunt!
Zeer gastvrij ontvangen, leuke middag gehad en een mooie jurk gevonden. Wat wil je nog meer?
Heel fijn ontvangen, prettige communicatie, ik voelde me erg op mijn gemak tijdens het passen en heb mijn droomjurk gevonden!
Heel makkelijk en erg geduldig
Goede ervaringen gehad. Er was veel keus en ik werd heel fijn geholpen!
Ik ben heel fijn geholpen én geslaagd bij Brides by Fem! Er werd geluisterd naar mijn wensen en gekeken naar wat mij stond. Er was voldoende tijd en ruimte om in alles rust een mooie jurk uit te zoeken.
Erg fijn geholpen. Geen poespas. Eerlijk en zeer behulpzaam.
Geweldige ervaring gehad en heel goed geholpen.
Onlangs een hele leuke passessie gehad bij jullie! Geholpen door Marlies en vond echt dat ze het heel goed deed. Ze had goed advies en altijd eerlijk over hoe een jurk staat en wat evt nog bij je zou passen qua model.
Mijn ervaring met Bruids bij Fem Weddingshop was echt TOP! We werden vriendelijk ontvangen door Corrie. Een mooie schone winkel en hele ruime paskamers. Bruids bij Fem Weddingshop heeft heel veel keuze aan trouwjurken en alles wat er bij hoort qua schoenen, sluiers enz in verschillende prijsklassen. Door goed advies en goede raad van Corrie had ik na vier jurken passen mijn droom jurk gevonden. Marga
Heel fijn en gemoedelijk een ochtend jurken gepast en mijn droomjurk hier gevonden!
Brides by Fem Bruidsmode verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Brides by Fem Bruidsmode heeft de volgende resultaten bereikt:
Prettig en op mijn gemak gesteld
Heel makkelijk en erg geduldig
Goede ervaringen gehad. Er was veel keus en ik werd heel fijn geholpen!
Erg fijn geholpen. Geen poespas. Eerlijk en zeer behulpzaam.
Geweldige ervaring gehad en heel goed geholpen.
Brides by Fem Bruidsmode heeft de volgende resultaten bereikt: