anonymous
Heel erg proffesioneel uitgevoerd, alle basisonderdelen van het vliegen besproken en gedemonstreerd. super ervaring!
- Zou u een vlucht aanbevelen aan anderen of aan iemand cadeau geven?
- Zeker aanbevelen
Heel leuk
Erg leuk en leerzaam
Super relax
Het was prachtig. De instructeur heeft veel uitgelegd over het vliegtuig en het vliegen zelf. Ook zei hij waar we vlogen. Kortom een beleving die je mee .oet maken
The flight was awesome. Nice plane, excellent instructor.
Een uitermate mooie, bijzondere ervaring. Fantastisch om alles van bovenaf te kunnen bewonderen en te mogen meemaken hoe zo'n vliegtuig bestuurd wordt. Geweldig cadeau.
Mooie belevenis
Helemaal top! Heel relax en een duidelijke uitleg.
Super fijn!
Super genoten!
The flight was great!
heerlijk met mooi weer en prachtig zicht
Unieke ervaring, fantastisch!
Het was fantastisch! Na het opstijgen mocht ik onder begeleiding zelf het vliegtuig besturen. Dankzij de duidelijke instructies ging dat goed en soepel. Ik heb ook nog tijd gehad om gewoon te genieten van de vlucht en het uitzicht. Dit was een onvergetelijke ervaring!
Breda Aviation verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Breda Aviation heeft de volgende resultaten bereikt:
Heel leuk
Erg leuk en leerzaam
Super relax
The flight was awesome. Nice plane, excellent instructor.
Mooie belevenis
Helemaal top! Heel relax en een duidelijke uitleg.
Super fijn!
Super genoten!