A.O.H. NITSCHE
GOED
- Wat is uw ervaring met het afvoeren en vernietigen van uw materiaal?
- GOED
- Wat voor materiaal heeft u laten vernietigen?
- ADMINISTRATIE
correct en vriendelijk afgehandeld
verzorgd
Zeer efficiënt en goed met bijzonder behulpzaam en vriendelijk personeel
snel
Ik ben het geheel eens met een eerdere klant: Prima!!👌
Perfect
“Bliksemsnel, brandschoon,beresterk en veilig vernietigen! Brantjes overtreft alle verwachtingen!”
Snelle en efficiente hulp in het vernietigen van vertrouwelijke informatie
Uitstekende service en je wordt snel geholpen.
Heel goed
Vriendelijk en efficient
Zeer correct!
De dienstverlening is super
Precies wat ik wilde
Brantjes.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Brantjes.com heeft de volgende resultaten bereikt:
snel
Ik ben het geheel eens met een eerdere klant: Prima!!👌
Perfect
Snelle en efficiente hulp in het vernietigen van vertrouwelijke informatie
Uitstekende service en je wordt snel geholpen.
Heel goed
Vriendelijk en efficient