Achelo
- Sterke punten
- Die hebben geen sterke punt. Dieven!
- Verbeterpunten of tips
- Kut bedrijf
Ik heb gewerkt in dit bedrijf voor een mand en die hebben me niet betaald.
Waardeloos, niet betrouwbaar, betaald zzp niet uit, reageert niet op aanmaningen. Zet ongekwalificeerd personeel op locaties. De eigenaar Bas Stoop neemt geen verantwoording en loopt weg wanneer het hem te heet onder de voeten wordt. Bas Stoop valt in de categorie "ratten"
Behandelen hun brandwachten als honden. Betalen na 90 dagen terwijl 30 de afspraak is. Reageren vervolgens niet op mail of berichten en zetten zelfs de telefoon uit Bizar kinderachtig en onprofessioneel, ik heb dit werkelijk nog nooit meegemaakt....
Communicatie gebrek
Dit bedrijf betaald niet tijdig uit wanneer je daarover belt met het nummer van de administratie dan krijg je te horen wat vervelend ik ga het gelijk oppakken, maar ik kan je niet zeggen wanneer daar ga ik niet over, waarop je vraagt wie dan wel, dan krijg je als antwoord mag ik je niet mee doorverbinden sorry en elke week is het zelfde verhaal sorry ik ga daar niet over , kan je niks beloven. Met andere worden zij je belt de administratie en die kan je geen duidelijkheid geven en zegt bij elk gesprek het zelfde, ik kan je niet helpen en geen zekerheid geven ik ga het voor je oppakken.
Na jaren lang met dit bedrijf te werken een zeer goede ervaring
Brandwacht gehuurd bij de Bauhaus in Groningen
Heel snelle reactie. Prima brandwachten: keurig, beleefd en vriendelijk. Doen erg hun best geen overlast te geven. Prima (ruim) op tijd en heel flexibel bij verandering in tijden.
Prima bijdrage geleverd tijdens de inwendige tankinspectie.
Goed. Prima voor- en natraject. Duidelijke toelichting wat er gedaan wordt en wat er is opgemerkt. Ook goed meegedacht (portofoongebruik).
Goede service voor een dito prijs
Zeer goede ervaringen. Op ieder moment van de dag te bereiken (ook 's nachts) en er wordt direct gereageerd. Hoge mate van flexibiliteit en prettig contact. Goede uitvoering van de diensten waarbij ook nog verder wordt gekeken dan alleen het brandwacht gebeuren. Zeker een aanrader.
Flexibel bedrijf die een aanvraag 2 dagen van te voren kan verwerken en waar achteraf de rekening geboekd kon worden. De Brandwacht was een vakman die zijn vak en gevaren goed kent.
Goed. Flexibel, snelle reactie en kundig
Brandwacht Huren ervaar ik als een kleine maar sterk organisatie waar respect voor de klanten en ook voor de medewerkers een hoge niveau scoort.
Brandwacht Huren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Brandwacht Huren heeft de volgende resultaten bereikt:
Communicatie gebrek
Na jaren lang met dit bedrijf te werken een zeer goede ervaring
Brandwacht gehuurd bij de Bauhaus in Groningen
Prima bijdrage geleverd tijdens de inwendige tankinspectie.
Goede service voor een dito prijs
Goed. Flexibel, snelle reactie en kundig