9.1 /10

checkbox97% beveelt BrandMR aan!

Meilyn Hernandez

Mijn ervaring is dat jou zaak door de juiste mensen behandeld/behartigt is.

Totaal niet.
Hoe heb je onze manier van werken, adviseren en communiceren ervaren?
Uitstekend. Mijn behandelaar altid beschikbaar en als hij niet aanwezig was, kon iemand het overnemen en de juiste antwoorden geven op onze vragen.

Lilian

Top

Maurice
Zeer goed

N. Bleichrodt

De zaak werd goed opgepakt door mevrouw von Bose. Zij had een actieve werkhouding. Bob autowas werd herhaaldelijk gesommeerd de schade te betalen. Mevrouw von Bose haalde er ook uitspraken bij van de rechter in vergelijkbare geschillen wat zeker heeft geholpen.

Heel prettig en vakkundig
Mevrouw von Bose
Nee die heb ik niet

Amanda Hamelijnck

Zeer goed, ik ben nu aan het einde van de dossier gekomen en ben zeer tevreden over hoe alles is gegaan.

Hoe heb je onze manier van werken, adviseren en communiceren ervaren?
Heel goed, de vervolgcommunicatie was uitstekend en hij zorgde ervoor dat ik op de hoogte bleef van alles.

René Sint Nicolaas

Zeer goed en adequaat gehandeld met goed resultaat

Hoe heb je onze manier van werken, adviseren en communiceren ervaren?
De behandelaar heeft goed werk verricht met verstand van zaken en gerichte actie.ondernomen.
Tristan de Ridder
Houden zo!

Topscore

Goed, fijne en snelle reactie

Fijn
Kelvin van der Geest

Reny Eestermans

Zeer goede ervaring met BrandMR na 6 jaar lang gevecht over een erfenis.

Aya Haybat
Heb je verbeterpunten of suggesties voor ons?
In 6 jaar heb ik geloof is 5 of 6 juristen gehad. Dit kost veel tijd om in te lezen e.d. voor juristen.
Hoe heb je onze manier van werken, adviseren en communiceren ervaren?
De communicatie is uitstekend. Zeer deskundig advies. Snelle reacties en vriendelijk.

Wiko

SterSterSterSterLege ster

Positief

...
positief
Nina van Knippenberg

G Toenders

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Incompetent, ineffectief en achterbaks. Wij hadden een zaak tegen een aannemer die je eigenlijk niet kon verliezen. Schade en schuld werden glashelder uit onafhankelijk onderzoek. Na een klein jaar van ineffectief, langzaam werken (waarin ik zelf nagenoeg alles moest doen) droeg onze behandelaar de zaak opeens over aan een collega (naar verluid vanwege gezondheidsredenen). Deze vertelde opeens, doodleuk, dat BrandMR zich niet zou gaan hard maken voor onze schade - zoals glashelder naar voren kwam uit het onderzoeksrapport. Hij wilde slechts, zonder dreiging van verdere actie gaan proberen te schikken met de wederpartij voor een klein deel van de door een NIVRE-expert vastgestelde schade. Dat was natuurlijk de gemakkelijkste, snelste en (voor BrandMR-) goedkoopste manier om onze zaak te beëindigen. Toen ik het daar niet mee eens was kreeg ik slechts de keuze om dit als klacht aan te kaarten bij BrandMR of om op te hoepelen met lege handen. Toen ik dan maar klaagde gebruikte hij dit onmiddellijk als excuus om onze zaakbehartiging te staken en daarna heeft BrandMR nooit meer iets voor onze zaak gedaan. Ik liep vast op de ene na de andere onredelijke, hypocriete klachtafhandelaar. De rode draad was; 'u moet maar gewoon ophoepelen als u het niet met ons eens bent!' Toen ik arbitrage zocht bij de relevante instantie (orde van advocaten) misbruikte BrandMR dit onmiddellijk als excuus om onze zaakbehandeling eenzijdig te beëindigen. Omdat dit in Nederland niet zou moeten kunnen heb ik het daar niet bij gelaten. Ik ben een klachtprocedure begonnen bij de Deken van de Orde van Advocaten. Toen bleek pas echt hoe achterbaks BrandMR kan zijn. Ze liegen alles bij elkaar om de valse suggestie naar voren te laten komen dat wij onredelijke eisen zouden hebben gesteld en om een astronomische schadevergoeding zouden hebben gevraagd. Dit kunnen ze niet bewijzen (omdat dit niet is gebeurd) en ik kan het tegendeel wél bewijzen (omdat het gewoon zwart-op-wit in de communicatiegeschiedenis staat), maar dat maakt ze niet uit. Ze rekenen er blijkbaar op dat arbitrage genoegen neemt met niet-onderbouwde suggesties van het kaliber 'het was ons duidelijk dat... [en dan volgt er een leugen]'. Nu moet ik zelfs naar de Raad van Discipline in het Paleis van Justitie in Den Haag om die achterbakse leugens aan te vechten. Dat is nog slechts een principekwestie omdat ze onze zaak al lang hebben neergelegd en ons met lege handen hebben laten vertrekken (schade van vele tienduizenden euro's).

Arthur Overweel en Wim Hermans
uitermate slecht
Heb je verbeterpunten of suggesties voor ons?
daadwerkelijk het belang van de cliënt vertegenwoordigen ipv smoesjes verzinnen wanneer een zaak voor jullie te lastig wordt en gewoon je fouten eerlijk toegeven.

Gerard ossewaarde

Heel meedenkend en behulpzaam. Goede ervaringen!

Nee hoor

S. Visscher

Ontzettend goed en professioneel geholpen

Hoe heb je onze manier van werken, adviseren en communiceren ervaren?
Fantastisch! Altijd vriendelijk, goed bereikbaar, duidelijke communicatie en zeer deskundige medewerkers.
Floris van der Weijden

Betrokken- behulpzaam- bemoedigend.

Adequaat
Fernando Couvreur

H.J. Kers

Mijn letselschade is netjes en accuraat door BrandMR met de verzekering van de tegenpartij afgehandeld

Gabrijela Grujic
Hoe heb je onze manier van werken, adviseren en communiceren ervaren?
Netjes, correct en professioneel.

Marcel van Hoof

Prettig

Heb je verbeterpunten of suggesties voor ons?
Eerst heb ik het probleem zelf proberen op te lossen d.m.v. mails en mondeling contact tot het moment tot dat ik niet meer verder kon en hun hulp heb ingeschakeld. Het moment van aanmelding 1/2/2026 en de eerste brief uitging 12/2/2026 vond ik te lang duren. Voor de rest correcte brief en goede communicatie met mw. Von Bose.
Correct, vriendelijk en communiceert goed
Mw. B. von Bose

BrandMR verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

BrandMR heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 4 januari 2022

BrandMR

Bij BrandMR geloven we in een rechtvaardige samenleving. Te vaak is er bij juridische geschillen sprake van machtsongelijkheid, waarbij burgers met een middeninkomen of ondernemers niet voor zichzelf kunnen of durven op te komen. Wij willen deze ongelijkheid aanpakken door juridische diensten betaalbaar en toegankelijk te maken. We zetten een stap verder: we maken hoogwaardige juridische bijstand toegankelijk voor iedereen, ook voor wie geen rechtsbijstandverzekering heeft.

Oude Middenweg 17

2491 AC Den Haag

Meilyn Hernandez

Mijn ervaring is dat jou zaak door de juiste mensen behandeld/behartigt is.

Totaal niet.

Goed, fijne en snelle reactie

Fijn
Kelvin van der Geest

Reny Eestermans

Zeer goede ervaring met BrandMR na 6 jaar lang gevecht over een erfenis.

Aya Haybat

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Arthur Overweel en Wim Hermans
uitermate slecht

Gerard ossewaarde

Heel meedenkend en behulpzaam. Goede ervaringen!

Nee hoor

Fernando Couvreur

H.J. Kers

Gabrijela Grujic
Hoe heb je onze manier van werken, adviseren en communiceren ervaren?
Netjes, correct en professioneel.

Marcel van Hoof

Prettig