9.1 /10

checkbox97% beveelt BrandMR aan!

Hofstad Distributie

Zeer positieve ervaring. Professioneel, betrokken en deskundig. Er werd goed geluisterd, duidelijk gecommuniceerd en ik voelde me gedurende het hele traject uitstekend begeleid. Ik zou dit kantoor zeker aanbevelen.

Floris van der Weijden, Advocaat
Hoe heb je onze manier van werken, adviseren en communiceren ervaren?
Zeer prettig. Floris communiceerde helder, eerlijk en rechtstreeks. Hij dacht actief mee en combineerde deskundigheid met een persoonlijke en betrokken benadering. Daardoor voelde ik mij echt gehoord en goed begeleid.

Henk Ruiter

Zeer goed en professioneel geholpen

Cemile Sahut

NG

Zeer goed geholpen door Brechtje!

Jan van Herk

N.v.t.
Zeer goed.

V. Maas

Mijn ervaring met BrandMR is uitstekend. Vanaf het eerste moment voelde ik me serieus genomen en goed gesteund. Jurist lliass Kada heeft mij fantastisch bijgestaan in deze zaak. Dankzij zijn deskundige aanpak en de fijne samenwerking is alles volledig naar tevredenheid opgelost en afgerond. Ik kan inmiddels met veel plezier en een gerust hart genieten van mijn nieuwe auto. Ik raad dit bedrijf en deze jurist dan ook aan iedereen aan!

Iliass Kada
Hoe heb je onze manier van werken, adviseren en communiceren ervaren?
​Ik heb de samenwerking als zeer prettig, deskundig en betrouwbaar ervaren. De manier van werken was daadkrachtig en professioneel. Het advies dat ik kreeg was altijd helder en gaf mij direct de rust en het vertrouwen dat de zaak in goede handen was. Daarnaast was de communicatie top: er werd snel gereageerd en alles werd in duidelijke taal uitgelegd. Mede dankzij deze geweldige bijstand is mijn zaak perfect opgelost!
Heb je verbeterpunten of suggesties voor ons?
Geen enkel verbeterpunt! De dienstverlening was vanaf het begin tot het einde helder, snel en uiterst professioneel.

Benvindo

Dhr r.fasting

Damian Huize Hopsasa

De ervaring was goed

Wie was jouw behandelaar?
Onze behandelaar was erg vriendelijk en meedenkend. Ook toen ik een foutje had gemaakt konden we het netjes oplossen

Wim Roozenbeek

Vlotte afhandeling van de zaak.

nee
Hoe heb je onze manier van werken, adviseren en communiceren ervaren?
Goed en correct. Voldoende gelegenheid gekregen om mijn opmerkingen op het voorstel voor afhandeling te geven.

Roeters Totaalbouw BV

SterSterSterHalve sterLege ster

De samenwerking met jullie advocaat hebben wij als heel prettig ervaren. In een moeilijk en complex dossier waar heel veel uitzoekwerk bij kwam kijken heeft jullie advocaat het toch inzichtelijk gekregen voor de rechter en onze belangen daarbij goed behartigd.

Nicolette de Bont
Hoe heb je onze manier van werken, adviseren en communiceren ervaren?
Als heel erg prettig! In een heel complex dossier waarbij extreem veel mailverkeer & telefonisch overleg heeft plaats gevonden, heeft Nicolette de Bont toch overzicht weten te krijgen en behouden wat bepaald niet gemakkelijk was m.b.t. dit dossier.

Susha

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slechte ervaring. Niet deskundig reageren slecht of niet.

Eric
Heb je verbeterpunten of suggesties voor ons?
Meer kundige en strijdlustige mensen aannemen met empathie.
Hoe heb je onze manier van werken, adviseren en communiceren ervaren?
Zeer slecht, niet strijden snel dossier af willen sluiten. Ze geloven niet wat je zegt en onderhandelen zeer slecht.

Antwoord BrandMR

Hoi Susha, Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met hoe we jouw zaak hebben behandeld. Je kunt dit bespreken met je rechtshulpverlener. Kom je er met hem niet uit, dan kan je ons mailen via klachten@brandmr.nl.

Geantwoord op

Heida

De Fouw Woning en Projectinrichting BV

Deskundig geholpen

Aya Habat

BrandMR verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

BrandMR heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 4 januari 2022

BrandMR

Bij BrandMR geloven we in een rechtvaardige samenleving. Te vaak is er bij juridische geschillen sprake van machtsongelijkheid, waarbij burgers met een middeninkomen of ondernemers niet voor zichzelf kunnen of durven op te komen. Wij willen deze ongelijkheid aanpakken door juridische diensten betaalbaar en toegankelijk te maken. We zetten een stap verder: we maken hoogwaardige juridische bijstand toegankelijk voor iedereen, ook voor wie geen rechtsbijstandverzekering heeft.

Oude Middenweg 17

2491 AC Den Haag

Hofstad Distributie

Floris van der Weijden, Advocaat

Henk Ruiter

Zeer goed en professioneel geholpen

Cemile Sahut

NG

Zeer goed geholpen door Brechtje!

Jan van Herk

Dhr r.fasting

Damian Huize Hopsasa

De ervaring was goed

Wim Roozenbeek

Vlotte afhandeling van de zaak.

nee

Roeters Totaalbouw BV

SterSterSterHalve sterLege ster

Nicolette de Bont

Susha

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer slechte ervaring. Niet deskundig reageren slecht of niet.

Eric
Heb je verbeterpunten of suggesties voor ons?
Meer kundige en strijdlustige mensen aannemen met empathie.

Antwoord BrandMR

Geantwoord op