Gerard van Leyenhorst
goed resultaat bereikt met enkele brieven
- Hoe heb je onze manier van werken, adviseren en communiceren ervaren?
- goed
- Wie was jouw behandelaar?
- Brechtje
goed resultaat bereikt met enkele brieven
Klein akkefietje, fijn geholpen door Brechtje.
Erg goed en snel geholpen
Ik had me na het ongeluk aangemeld zonder precies te weten wat ik moest doen, omdat het de eerste keer voor mij was. Nog dezelfde avond werd ik teruggebeld, ondanks het late tijdstip, en kreeg ik de informatie en instructies die ik nodig had. De dag erna ontving ik een e-mail van mijn contactpersoon met een duidelijke introductie en een helder overzicht van wat er nodig was en wat er zou gaan gebeuren. Gedurende het hele proces kreeg ik snel reactie op mijn vragen. Mijn contactpersoon heeft alles duidelijk uitgelegd en mij uitstekend geholpen gedurende de periode dat dit nodig was.
Rechtsbijstand die met je meedenkt en dit ook vertaald naar wat ze versturen.
Top, snel en professioneel en staan voor je
prima
Uitstekend en deskundig geholpen
Professionele werknemers, wij voelden ons zeker gehoord!
En zeer fijne ervaring. Ik ben goed geholpen.
Goede ervaring mee, erg professional en weet wat ze doen hebben mij goed geholpen bedankt.
Goede advocaat, op juridisch en menselijk vlak. Integer. Vlotte en vriendelijke assistentes. Transparante voorwaarden. Resultaten vér boven verwachting.
Na een fietsongeluk buiten mijn schuld heeft BrandMr snel en adequaat voor de afhandeling en vergoeding van de geleden schade zorg gedragen.
BrandMR verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BrandMR heeft de volgende resultaten bereikt:
goed resultaat bereikt met enkele brieven
Klein akkefietje, fijn geholpen door Brechtje.
Erg goed en snel geholpen
Rechtsbijstand die met je meedenkt en dit ook vertaald naar wat ze versturen.
Top, snel en professioneel en staan voor je
prima
Uitstekend en deskundig geholpen
Professionele werknemers, wij voelden ons zeker gehoord!
En zeer fijne ervaring. Ik ben goed geholpen.
BrandMR heeft de volgende resultaten bereikt: