parti
- eigenlijk geen
- Product of service:
- hout in netten
Correct, stipt, goed stookhout
correcte afhandeling, ook na kleine fout in levering, saldo werd onmiddellijk teruggestort
Veel misverstanden . Slechte ervaring met transorteurs
Jaren bestellen we ons hout bij brandhout. Website gebruiksvriendelijk zeer toegankelijk! Bestelling zoals het hoort: correcte levering!
Zeer goed. Iets meer gemengde paletten met zakken zou ideaal zijn.
Zeer tevreden over de snelle en vriendelijke bestelling via de telefoon en ook over het leveringsproces. De vriendelijke bezorger was erg behulpzaam. Zeer goed en zeer korte levertijd.
Uitstekend.
Vlugge behandeling van bestelling hout en proper en dropg hout.
Helemaal in orde! Bestelling en levering verliepen perfect. De chauffeur was uitermate vriendelijk en het voornaamste : de geleverde goederen waren zorgvuldig gestapeld, zonder holle ruimtes.
Makkelijk te bestellen
Top
Tweede keer na mekaar dat ik bestel en 2x goed verlopen
Kwaliteitsvol brandhout voor een eerlijke prijs met perfecte service
slechte kwaliteit, eik vol worm
Brandhout.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Brandhout.com heeft de volgende resultaten bereikt:
Correct, stipt, goed stookhout
Veel misverstanden . Slechte ervaring met transorteurs
Zeer goed. Iets meer gemengde paletten met zakken zou ideaal zijn.
Uitstekend.
Vlugge behandeling van bestelling hout en proper en dropg hout.
Makkelijk te bestellen
Top