Johan
Overzichtelijke website. Snelle levering. Kwaliteitsvolle product. Behulpzame chauffeur.
- Verbeterpunten of tips
- Geen.
- Product of service:
- Brandkhout
kwaliteit brandhout geleverd. snelle service
Positief
Professioneel, vriendelijk en degelijk materiaal
Super communicatie
Zoals steeds, een puike afwerking van de bestelling, stipte aflevering en netjes geplaatst door de chauffeur. Wij blijven hier bestellen, want het brandhout is steeds van topkwaliteit !
super en correct
UITERST GOED
Perfect verlopen
Heel vlot en mooi hout!
Duidelijke website, gemakkelijk bestellen. Zeer handig dat je zelf leveringsdatum kan bepalen. Levering verloopt altijd onberispelijk en op afgesproken datum/uur. Ik hoop op FSC, maar ben niet altijd zeker dat het geleverde materiaal dat ook is. Overigens prima brandhout. Superdroog, netjes gekliefd en je ontvangt geen "lucht", want fantastisch gestapeld.
Snel geleverd en goede kwaliteit berkenhout.
Goede kwaliteit, top service en snelle levering
Uitstekend !
info via internet
Brandhout.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Brandhout.com heeft de volgende resultaten bereikt:
super en correct
UITERST GOED
Perfect verlopen
Heel vlot en mooi hout!
Snel geleverd en goede kwaliteit berkenhout.
Goede kwaliteit, top service en snelle levering
Uitstekend !