Druyts Jacques
- Verbeterpunten of tips
- kan niet beter.
- Product of service:
- 1 x Brandhout MIX ES/EIK | hele pallet (ca.120x80x200cm)
correcte en vlotte levering op de juiste plaats
Zeer vlotte levering goed brandhout !
Zeer goede dienstverlening en heel vriendelijk
al meerdere leveringen geweest, enkel de laatste keer is er niet geleverd omdat het transportbedrijf niet voor het huis op de klinkers kon leveren, jammer genoeg kan het niet op de straat achtergelaten worden
Zeer mooi hout en correcte levering
sinds enkele jaren, mzken wij gebruik van het gemak om te bestelen via mail, en alles is super goed, van de bestelling tit en met de levering..ook het kontakt met het bedrijf om eventueel het leverings datum de bevestigen..
Toch teleurgesteld. Weinig bereidheid van de chauffeur om het hout op de juiste plek neer te zetten. Bovendien grote dikke krassen vanop de oprit tot aan het tuinhuis ten gevolge van het transport.
Keer op keer zeer goede en correcte service
Zeer goede communicatie en opvolging van leveringen...
Vlot besteld en stipt geleverd. Heel mooie houtblokken!
Snel en correct
Van Brandhout.com , en met name van Eline, ben ik heel tevreden. De transporteur daarentegen heeft ons een dag voor niets laten wachten.
Vlotte samenwerking en goede service.
Brandhout.com verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Brandhout.com heeft de volgende resultaten bereikt:
correcte en vlotte levering op de juiste plaats
Zeer vlotte levering goed brandhout !
Zeer goede dienstverlening en heel vriendelijk
Zeer mooi hout en correcte levering
Keer op keer zeer goede en correcte service
Zeer goede communicatie en opvolging van leveringen...
Vlot besteld en stipt geleverd. Heel mooie houtblokken!
Snel en correct
Vlotte samenwerking en goede service.
Brandhout.com heeft de volgende resultaten bereikt: