Langs komen op de lusthofstraat voelt voor mij als een uitje, een beleving.
Ik ben tevreden ,en heb geen klachten over iets ! Het is gezellig en k ga tevreden naar huis !
alles ok
vriendelijk, professioneel personeel en prettige sfeer
Investeer in het iets gezelliger maken van de salon en zorg voor budget om materialen tijdig te vervangen, niet beknibbelen.
Alles lekker zo laten fijn en behulpzaam personeel
Ik wilde eerst in Gouda reserveren dat ging moeizaam mede vanwege het personeelstekort. Omdat ik uiteindelijk in Alphen gereserveerd had( wat prima ging), was het niet mogelijk om me digitaal of telefonisch af te melden. Uiteindelijk ben ik naar de salon gegaan om me daar af te melden.
Altijd tevreden ,meestal ga ik bij Nadja maar die was al bezet
Erg vriendelijk en vakkundige vrouw, werd geknipt door Sterre
Ben super blij met het resultaat Connie weet waar ze het over heeft en geeft daarom goed advies . Je voelt ook altijd welkom in de salon , heel erg fijn dit 👌🏻👍🏻
Ben heel erg blij dat er weer volgens afspraak wordt gewerkt.
Bas heeft meerdere handicaps en zit in een rolstoel. Wat een ontzettend lieve en professionele kapster hebben we getroffen!
Makkelijk afspraak kunnen maken via de site.
Ik ben erg tevreden over de salon, de sfeer is ontspannen en ze hebben goede kennis van zaken.
Prettige sfeer, praktisch no- nonsens, vriendelijk en goed afgestemd
Brainwash verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Brainwash heeft de volgende resultaten bereikt:
alles ok
vriendelijk, professioneel personeel en prettige sfeer
Alles lekker zo laten fijn en behulpzaam personeel
Altijd tevreden ,meestal ga ik bij Nadja maar die was al bezet
Erg vriendelijk en vakkundige vrouw, werd geknipt door Sterre
Ben heel erg blij dat er weer volgens afspraak wordt gewerkt.
Makkelijk afspraak kunnen maken via de site.
Prettige sfeer, praktisch no- nonsens, vriendelijk en goed afgestemd
Brainwash heeft de volgende resultaten bereikt: