Femmie Eshuis
Ik vond het top dat de medewerkers gekleed waren in sparkling zwart met het oog op de feestdagen
Ben prima en naar tevredenheid geholpen. Lief en kundig personeel
Goede sfeer,goed advies.
het was een fijne ervaring en ook een hele gezellige ervaring en het was ook rustig in de salon voelde me heerlijk op mijn gemak
Top team
Top!!!
Jullie weten het wel wat jullie moeten doen 👍 Perfect!
Heel fijn geholpen, ga er graag naar toe.
Pas voor de 2de keer er geweest , maar zeer goed tevrede. Ondanks , vind ik zelf eer aan mijn kapsel te behalen valt , wordt ik goed en netjes behandeld en niet rap rap tondeuse erover en klaar. Blij mee
Vriendelijke en kundige kapsters , niet te duur . Ik ben altijd tevreden over het
Ondanks de (kerst)drukte ben ik snel geknipt door Nanna. Prima kapsalon met een prettige sfeer en vriendelijke kapsters.
Ik ben blij dat ik door deze knipbeurt weer meer vertrouwen heb gekregen in kappers. Mijn vorige ervaring bij een andere locatie van brainwash was helaas de laatste twee keer heel vervelend. Ik mocht het bij die dame niet hebben over: ik wil laagjes in mijn haar. Want dat kon ze niet knippen zei ze. Laten we het maar houden op: we hadden niet de juiste klik, of ik wakkerde bij haar een irritatie aan. Nina: bedankt voor je geduldig luisteren naar mijn wensen. Jij hebt dit professioneel opgepakt.
Weer heel blij met alles
Mooie kapsalon, en fijne dames die je helpen.
Brainwash verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Brainwash heeft de volgende resultaten bereikt:
Ben prima en naar tevredenheid geholpen. Lief en kundig personeel
Goede sfeer,goed advies.
Top team
Top!!!
Jullie weten het wel wat jullie moeten doen 👍 Perfect!
Heel fijn geholpen, ga er graag naar toe.
Weer heel blij met alles
Mooie kapsalon, en fijne dames die je helpen.
Brainwash heeft de volgende resultaten bereikt: