Ik ben heel tevreden over de kapster Debbie. Kapsalon Arkendonk
Afspraak maken ging makkelijk. De prijs vond ik prima en de kapster ( Claire ) heeft goed geluisterd naar mijn wensen wat betreft mijn wensen voor mijn haar. Ik ben zeer tevreden
Zeer tevreden, geen wachttijden, online makkelijk afspraak te maken en Marcella (Huizen) is een topkapster
Top
Prima kwaliteit, alleen de prijs mag iets lager. Standaard voor heren knipbeurt van ruim een kwartier zonder haren wassen; 25 EUR lijkt mij dan redelijk. 37,50 is toch echt te duur.
Brainwash oss is een super fijne kapper en de medewerkers zijn super aardig en zorgen goed voor hun
De stylist was een aardige dame en ze heeft me goed geholpen.
Gewoon een geweldig concept en het team van Hulst is gewoon een top
Blij met mijn geknipte haar weer. Trouwens ook fijn dat je op de site bij je afspraak een voorkeur voor een medewerker aan kunt geven. Als Britt mijn haar doet is het altijd goed, bedankt weer👍.
Zoals altijd fijn geholpen
Gezellige sfeer en ben weer helemaal blij met het eindresultaat,dankjewel Claudia
Ik ben tevreden
Weer prima geknipt
Brainwash verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Brainwash heeft de volgende resultaten bereikt:
Top
De stylist was een aardige dame en ze heeft me goed geholpen.
Gewoon een geweldig concept en het team van Hulst is gewoon een top
Zoals altijd fijn geholpen