Altijd fijn om te komen.Fijne ontspannen sfeer. Behandeling altijd naar wens!! Xx
Prima behandeling.
Zie voorgaande vraag
Was prima
Ik heb niets te verbeteren
Altijd 4 weken afspeaak maken is beter
Fijne salon
Leuke meiden, fijne sfeer, professioneel advies.
Rustige salon, vriendelijke kapster/styliste, geen wachttijden, afspraak wordt nagekomen. Zeker voor herhaling vatbaar.
ik kan geen min punten bedenken
Zoals gewoonlijk weer zeer tevreden over Richelle!
Heel goed met jonge kinderen en mooi resultaat
Er zijn geen op of aanmerkingen van mijn kant. Jullie zijn gewoon een goed en gezellig team. Ga zo door
Heel erg goed geholpen en koffie gehad erg blij met mijn kapsel. Knippen en uitgroei verven. Echt een goede kapsalon!
Brainwash verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Brainwash heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima behandeling.
Zie voorgaande vraag
Was prima
Ik heb niets te verbeteren
Altijd 4 weken afspeaak maken is beter
Fijne salon
Leuke meiden, fijne sfeer, professioneel advies.
ik kan geen min punten bedenken
Zoals gewoonlijk weer zeer tevreden over Richelle!
Heel goed met jonge kinderen en mooi resultaat
Brainwash heeft de volgende resultaten bereikt: