Chiel
👍👍👍
Fijn geholpen ,mijn haqr zit top !
IK heb geen idee wat er verbeterd moet worden.
Goede kapper, vriendelijk en gezellig personeel. Ik word altijd goed geholpen, knippen heel goed!
Ik voelde mij helemaal mooi na de behandeling. Fijne kapster. Super.
Ga zo door
Heel leuk en gezellig geknipt door brian😀
Prima geholpen.
Over 4 weken weer terug .leuke aktie dat je dan goedkoper uit bent .dan nemen we gelijk maar een kleurtje erbij .
Zie vorig antwoord. Prima kapsalon dankzij zeer zorgzame, betrokken, kundige en creatieve medewerksters. Dank u wel.
Gezellige sfeer, goede behandeling
Voor mij is het prima zo
Op dit moment zou ik niet weten wat er veranderd moet worden.
Geen idee wat er beter kan.
Niets aan veranderen,goed is goed.
Brainwash verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Brainwash heeft de volgende resultaten bereikt:
👍👍👍
Fijn geholpen ,mijn haqr zit top !
IK heb geen idee wat er verbeterd moet worden.
Ik voelde mij helemaal mooi na de behandeling. Fijne kapster. Super.
Ga zo door
Heel leuk en gezellig geknipt door brian😀
Prima geholpen.
Gezellige sfeer, goede behandeling
Voor mij is het prima zo
Op dit moment zou ik niet weten wat er veranderd moet worden.
Geen idee wat er beter kan.
Niets aan veranderen,goed is goed.
Brainwash heeft de volgende resultaten bereikt: