Anita
Alles netjes op tijd en volgens afspraak geleverd. Super goeie kwaliteit. Een aantal jaar geleden ook bij hun besteld. Echt een aanrader!
slechte opvolging backorders
Alles netjes geregeld.
Nette prijs en keurig verpakt
Ik heb de All Weather buitenbox aangeschaft in de veronderstelling dat deze zoals de naam doet vermoeden geschikt zou zijn voor alle weersomstandigheden. Niets is minder waar. De box blijkt absoluut niet bestand tegen regen: hout scheurt, materialen vervormen, onderdelen breken uit en de constructie wordt onveilig. Van een “All Weather” box is geen enkele sprake. Wat het allemaal nog erger maakt, is de afhandeling door het bedrijf. De klantenservice is ronduit dramatisch. Al weken ben ik bezig om tot een oplossing te komen, maar ik word keer op keer afgescheept met standaardreacties en halfslachtige voorstellen. Meerdere keren zijn er zogenaamd ‘nieuwe onderdelen’ toegestuurd die exact niets oplossen. Er wordt totaal niet geluisterd, verantwoordelijkheid wordt ontweken en iedere vorm van serieus meedenken ontbreekt volledig. Het is duidelijk dat dit bedrijf niet staat voor de kwaliteit die ze beloven, noch voor enige vorm van fatsoenlijke service. Spijt van deze aankoop is een understatement. Ik raad iedereen met klem af om met dit bedrijf in zee te gaan. Zonde van je geld en je geduld
Prima bedrijf. Er zat wel weinig tape om de doos heen, waardoor de tape op meerdere plekken gebroken, aan kwam bij ons huis. Daardoor was ik onzeker of alles nog in de doos zat, wat erin hoorde te zitten. Gelukkig was dat wel het geval. Nadeel aan het product: Dagelijks monteren en demonteren van één hekje waarna je de box kan inklappen.
De levering was snel en correct
Goed geregeld. Mooi product
Positief
Prima.
Erg slecht
Snelle levering en goed verpakt!
Zeer goede klantenservice
super vriendelijk en snelle reactie en levering
Boxenland.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Boxenland.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed geregeld. Mooi product
Positief
Prima.
Erg slecht
Snelle levering en goed verpakt!
Zeer goede klantenservice
super vriendelijk en snelle reactie en levering