J. de Boer
goed
Top
prima
pos.
Deskundig antwoord op mijn vragen, goede kennis van zaken.
Ervaring via de autoverkopen en gaf goede uitleg
Fijne medewerkers
Duidelijk en bellen inderdaad netjes terug
Mijn probleem is snel opgelost
Goed geholpen, vriendelijk en kon vrij snel terecht
BOVAG Autoverzekering verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BOVAG Autoverzekering heeft de volgende resultaten bereikt:
BOVAG Autoverzekering
Takenhofplein 2
6538 SZ Nijmegen
goed
Top
prima
pos.
Deskundig antwoord op mijn vragen, goede kennis van zaken.
Ervaring via de autoverkopen en gaf goede uitleg
Prima voorwaarden en goede orijs