will
Heel goed
Mijn verzekeringsportaal werkte niet meer dus op de site het formulier 3x ingevuld en verstuurd zonder reactie. . Toen maar gebeld de medewerker die opnam was opgewekt vriendelijk geduldig en behulpzaam verschillende vragen snel en zorgvuldig afgehandeld. Top
In een prettig telefoongesprek de schade kunnen melden
Informatieve vraag werd deskundig, geduldig en correct beantwoord, terwijl de medewerker ook getuigde van een pro-actieve cliëntgerichte instelling met nuttige voordeeltip.
Goede vlotte service
Top
Goed.
Goede bereikbaarheid en service
Vriendelijk
goede prijs voor de afgesloten verzekering. Ze denken mee om de meest passende verzekering aan te bieden. Communicatie zowel via telefoon als email liep goed.
Werd goed geluisterd en kan met goede antwoorden
Telefonsich alles netjes en vrij vlot geregeld.
gelukkig in de 10 jaar nog nooit een beroep op mijn verzekering hoeven doen
BOVAG Autoverzekering verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BOVAG Autoverzekering heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed.
Goede bereikbaarheid en service
Vriendelijk
Werd goed geluisterd en kan met goede antwoorden
Telefonsich alles netjes en vrij vlot geregeld.
gelukkig in de 10 jaar nog nooit een beroep op mijn verzekering hoeven doen
BOVAG Autoverzekering heeft de volgende resultaten bereikt: