Sies
Vriendelijk vorrect goed luisteren en alles afgehandeld we hoefde zelf niets te doen
Gaat op en neer.
perfect geholpen
Het was een schade van de tegenpartij. Deze is snel en zonder moeilijk gedoe afgehandeld.
niet aandringen
deskundig en prettig bedrijf
Zeer goed
effiecient, duidelijk en volledig toereikend
In de offerte klopten de adresgegevens niet en ik moest dit zelf herstellen waarna de verzekering ineens duurder bleek te zijn
primna
Medewerkers invoelend en hebben mij zeer goed heholpen
Tevreden, aanraden.
Mijn vragen snel beantwoord en de hulp gekregen die ik nodig had. Snel àlles geregeld.
Al jaren voor one het adres voor een goede betrouwbare verzekering.
Zeer tevreden
BOVAG Autoverzekering verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BOVAG Autoverzekering heeft de volgende resultaten bereikt:
effiecient, duidelijk en volledig toereikend
primna
Medewerkers invoelend en hebben mij zeer goed heholpen
Tevreden, aanraden.
Al jaren voor one het adres voor een goede betrouwbare verzekering.
Zeer tevreden
BOVAG Autoverzekering heeft de volgende resultaten bereikt: