Peter
Duurt te lang voordat je iemand aan de telefoon krijgt.
Na een korte wachttijd werd ik te woord gestaan door een medewerkster die echt de tijd nam om naar mijn situatie te luisteren. Ze legde alles rustig uit, beantwoordde mijn vragen met kennis van zaken, en ik voelde me meteen op mijn gemak. Binnen een paar minuten had ze alles voor me geregeld. Ik ben opgelucht en dankbaar voor haar hulp.
goed
Het is WEER overgenomen door een andere maatschappij!
Terugbel verzoek werkt uitstekend wachten niet nodig
Duidelijk en vriendelijk
prima bedrijf, vriendelijke medewerkers
Fijne ervaring.
Goed gecontroleerd
Na telefonich overleg netjes te woord gestaan
Gewoon goed geregeld.
Snel en vakkundig geholpen.
Uitstekend en vlot geholpen
Kundig
BOVAG Autoverzekering verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
BOVAG Autoverzekering heeft de volgende resultaten bereikt:
BOVAG Autoverzekering
Takenhofplein 2
6538 SZ Nijmegen
goed
Het is WEER overgenomen door een andere maatschappij!
Terugbel verzoek werkt uitstekend wachten niet nodig
Duidelijk en vriendelijk
prima bedrijf, vriendelijke medewerkers
Fijne ervaring.
Goed gecontroleerd
Na telefonich overleg netjes te woord gestaan
Gewoon goed geregeld.
Snel en vakkundig geholpen.
Uitstekend en vlot geholpen
Kundig