RRJ Battes
- Sterke punten
- mooi en goed materiaal, fijne werknemers, top service
- Verbeterpunten of tips
- helaas
98% beveelt Bouwmaterialen Zeeland aan!
Top bedrijf! Goede communicatie
heel fijn bedrijf
Go d
Prima wat besteld is netjes geleverd
Goede ervaringen en ook behulpzaam
Zeer positief. Goed bereikbaar, denken mee en geven goede suggesties.
kwalitatief goede produkten tegen heel redelijke prijzen.
Goede website en service
na een aanvankelijke goede start is het contact geëindigd in een grote teleurstelling
Fijne ervaring met het bestellen van spullen.
Nog nooit teleurgesteld
prima geregeld, fijn contact
Bouwmaterialen Zeeland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bouwmaterialen Zeeland heeft de volgende resultaten bereikt:
heel fijn bedrijf
Go d
Prima wat besteld is netjes geleverd
Goede ervaringen en ook behulpzaam
Zeer positief. Goed bereikbaar, denken mee en geven goede suggesties.
kwalitatief goede produkten tegen heel redelijke prijzen.
Goede website en service
Fijne ervaring met het bestellen van spullen.
Nog nooit teleurgesteld
prima geregeld, fijn contact