Tiara
- Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl
- Communicatie, resultaten en prijs
92% beveelt Bouwkeuringvergelijk.nl aan!
We kregen goed uitleg over de resultaten
Snelle (re)actie op aanvraag en keuring. De bouwkundig inspecteur was duidelijk met uitleg. Ook prettige uitleg op een aanvullende vraag van mij m.b.t. verduurzaming.
Snelle reacties en denken goed mee in de planning. Erg vriendelijk en behulpzaam.
De heren hebben de woning grondig geinspecteerd en waren heel geduldig met het beantwoorden van mijn vragen. Heel blij met het rapport en de verkregen inzichten
Goede ervaring met Sjors
Positief. Weinig op aan te merken
Goed, vlot geregeld en duidelijk.
Degelijk, rustig en niks missen.
Communicatie en snelheid perfect!
Goede vakkundige kennis werd meegebracht door de inspecteur. Grondig en uitgebreid onderzoek heeft tot een duidelijk rapport geleid
Quick and seamless experience.
Geen eerdere ervaringen opgedaan dus kan ik niet vergelijken. Alles werd snel, correct en ogenschijnlijk gedegen uitgevoerd.
Zeer goed
Goede ervaring
Bouwkeuringvergelijk.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bouwkeuringvergelijk.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Bouwkeuringvergelijk.nl
Dorpstraat 37
4851 CJ Ulvenhout
We kregen goed uitleg over de resultaten
Goede ervaring met Sjors
Positief. Weinig op aan te merken
Goed, vlot geregeld en duidelijk.
Degelijk, rustig en niks missen.
Communicatie en snelheid perfect!
Quick and seamless experience.
Zeer goed
Goede ervaring