Daniel Adelaar
- Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl
- Duidelijk overzicht rapport, uitgebreid rapport, zeer vriendelijk personeel die antwoord kan geven op gestelde vragen. Goede prijs-kwaliteitsverhouding.
92% beveelt Bouwkeuringvergelijk.nl aan!
Prima, er wordt goed gekeken
We kregen snel meerdere offertes binnen, waardoor we voor een goede prijs een keuring hebben kunnen laten doen.
Zeer tevreden!
Prima contact en keurig rapport
Korte lijnen snel en volledig
Rudy heeft het huis vakkundig en met aandacht uitstekend nagelopen en heeft een goed rapport opgeleverd.
Duidelijke informatie.
Snel reactie en duidelijk contact via whatsapp en mail
Positief, snel, vriendelijk en deskundig
Goed en snel de afspraak kunnen inplannen.
Fijn contact
Zeer ervaren deskundige die prettig is in de omgang. Eerlijk en duidelijk advies met daarbij uitleg over evt consequenties op korte of lange termijn. Het rapport bevat de besproken punten en heeft geen verrassingen. Top!
Top!
alles in orde
Bouwkeuringvergelijk.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bouwkeuringvergelijk.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Korte lijnen snel en volledig
Duidelijke informatie.
Snel reactie en duidelijk contact via whatsapp en mail
Positief, snel, vriendelijk en deskundig
Goed en snel de afspraak kunnen inplannen.
Fijn contact
Top!