van Kakerken
- Sterke punten Bouwkeuringvergelijk.nl
- Informatieverstrekking erg goed, alles op tijd.
92% beveelt Bouwkeuringvergelijk.nl aan!
Overzichtelijk, snelle reactie en makkelijk om een afspraak in maken.
Een bouwkeuring op aan te kopen woning uit laten voeren. De afspraak was snel gemaakt.
Professioneel en betrouwbaar. Inspecteur Rudy heeft op een rustige, prettige en professionele manier de keuring gedaan, waarbij er rekening is gehouden van de wensen van de kopers van het huis. Tijdens de keuring zijn er direct al aandachtspunten punten gedeeld, waarbij hij hier direct tips over heeft gegeven. In de diverse rapportages worden deze aanbevelingen nog verder verduidelijkt. Door sneeuw werd een vervolgafspraak door onze deadline binnen no-time geregeld. Het uitgebreide rapport is duidelijk qua opbouw en inhoudelijk goed leesbaar en was binnen de gewenste termijn beschikbaar. Dank ook aan de klantenservice (o.a. Lia). Zij hebben steeds adequaat gereageerd en diverse acties uitstekend uitgevoerd. Hulde!
Goede communicatie, we zijn fijn en snel geholpen.
BIJN.nl
Prima, er wordt goed gekeken
We kregen snel meerdere offertes binnen, waardoor we voor een goede prijs een keuring hebben kunnen laten doen.
Zeer tevreden!
Prima contact en keurig rapport
Korte lijnen snel en volledig
Rudy heeft het huis vakkundig en met aandacht uitstekend nagelopen en heeft een goed rapport opgeleverd.
Duidelijke informatie.
Snel reactie en duidelijk contact via whatsapp en mail
Positief, snel, vriendelijk en deskundig
Goed en snel de afspraak kunnen inplannen.
Bouwkeuringvergelijk.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bouwkeuringvergelijk.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Bouwkeuringvergelijk.nl
Dorpstraat 37
4851 CJ Ulvenhout
Overzichtelijk, snelle reactie en makkelijk om een afspraak in maken.
Goede communicatie, we zijn fijn en snel geholpen.
BIJN.nl
Prima, er wordt goed gekeken
Zeer tevreden!
Prima contact en keurig rapport
Korte lijnen snel en volledig
Duidelijke informatie.
Snel reactie en duidelijk contact via whatsapp en mail
Positief, snel, vriendelijk en deskundig
Goed en snel de afspraak kunnen inplannen.
Bouwkeuringvergelijk.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Bouwkeuringvergelijk.nl