9 /10

checkbox96% beveelt Bouw-Handel.nl aan!

de wilde

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

dakraam

Uw ervaring
Produkt is in orde. Betere omschrijving van de leveringstermijnen en levering naar belgie!! ( nergens terug te vinden) Zelf meer informatie naar de klant geven !!

Antwoord Bouw-Handel.nl

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Goed om te horen dat het product in orde is! We begrijpen je feedback over de levering en nemen dit serieus. Duidelijke communicatie vinden we belangrijk. Daarom geven we altijd de leverdatum door en informeren we dat de chauffeur vooraf belt, zoals ook bij jouw bestelling is gebeurd. Informatie over leveringen vind je onderaan de footer van onze website. We nemen je feedback mee om onze informatie over leveringen naar België duidelijker en beter zichtbaar op onze site te maken. Dank voor je suggestie en veel plezier met je aankoop!

Froukje

Tuimeldakraam

Uw ervaring
Goed advies en hele snelle levering. Bij de deur afgeleverd, ik woon niet aan de straatweg.

T.S.

Aanrader

Uw ervaring
Goede prijs kwaliteit verhouding. Vriendelijk, deskundig contact. Levering zoals afgesproken. Goed verpakt. Let op dat emails in de junk mail kan vallen. Had de navraag mail voor het bevestigen van de maten van de lichtkoepel niet gezien. Na een belletje is dit snel opgelost

Antwoord Bouw-Handel.nl

Bedankt voor je review! Fijn dat alles netjes en volgens afspraak verliep. Goed dat we het snel konden oplossen. Geniet van je lichtkoepel!

Johan

Goede levering

n.v.t.

Uw ervaring
Prima bedrijf, genoeg keuzes en snel geleverd.

Henk de Kroon

Een bedrijf waar je op kunt bouwen

Uw ervaring
Prettige communicatie en volgens afspraak geleverd. En wat ook belangrijk is afgegeven prijzen zijn heel scherp. Kortom alleen maar lof.

Antwoord Bouw-Handel.nl

Henk! Alleen maar lof terug. Wat een mooie review, daar doen we het voor.

Hendrik

Goede dakkoepel

Uw ervaring
Goed spul, leuke prijs en netjes afgeleverd.

Heeringa

Lichtkoepel

Uw ervaring
Keurig aan de deur geleverd, prima product voor een redelijke prijs.

de Putter

Prima prijs, nette levering

Uw ervaring
Rookkanaal van Isoduct besteld. De site maakt het eenvoudig om deze uit alle onderdelen in de zelfde maatvoering en kleur samen te stellen.

Antwoord Bouw-Handel.nl

Super dat het samenstellen van het Isoduct rookkanaal zo eenvoudig ging via onze site. We willen het je zo makkelijk mogelijk maken én zorgen dat alles perfect op elkaar aansluit. Veel stookplezier! Groet, Nino

Dankers

Dakkoepel

Uw ervaring
Duidelijke site om te bestellen en zo geregeld en geleverd.

Vogelzang

Prima levering

Uw ervaring
Snel en vakkundig afgehandeld en geleverd.

Kienstra

Zeer tevreden over de afhandeling en bezorging

Zeer tevreden

Jack

Zeer goed!

Uw ervaring
Alles netjes verzorgd na goed advies.

H. scholten

Goed geholpen

Uw ervaring
Zoektocht naar lichtkoepels gevonden bij Bouw-Handel. Snel advies ontvangen en vragen beantwoord.

Peter Pijnacker

Prima goede communicatie en leveren volgens afspraak

Zeer goed

Bouw-Handel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bouw-Handel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 6 juni 2014

Bouw-Handel.nl

De online bouwmarkt voor uw lichtkoepels, dakramen, deurluifels en rookkanalen. Snel besteld, snel geleverd en de beste prijs met de beste service.

Oosteinderweg 232

Johan

Goede levering

n.v.t.

Uw ervaring
Prima bedrijf, genoeg keuzes en snel geleverd.

Henk de Kroon

Een bedrijf waar je op kunt bouwen

Antwoord Bouw-Handel.nl

Henk! Alleen maar lof terug. Wat een mooie review, daar doen we het voor.

Hendrik

Goede dakkoepel

Uw ervaring
Goed spul, leuke prijs en netjes afgeleverd.

Heeringa

Lichtkoepel

Uw ervaring
Keurig aan de deur geleverd, prima product voor een redelijke prijs.

de Putter

Prima prijs, nette levering

Dankers

Dakkoepel

Uw ervaring
Duidelijke site om te bestellen en zo geregeld en geleverd.

Vogelzang

Prima levering

Uw ervaring
Snel en vakkundig afgehandeld en geleverd.

Kienstra

Zeer tevreden over de afhandeling en bezorging

Zeer tevreden

Jack

Zeer goed!

Uw ervaring
Alles netjes verzorgd na goed advies.

H. scholten

Goed geholpen