9 /10

checkbox96% beveelt Bouw-Handel.nl aan!

V bemmel

Snelle service

Goed geholpen aan telefoon en snelle en goede service

Klaas-Jan van Heeringen

goede service en garantie

Uw ervaring
Ik had 3 jaar geleden een vlizotrap gekocht. Toen al prima levering. Kortgeleden merkte ik een forse scheur in de trap bij een van de bevestigingsbouten. Contact gelegd en netjes een volledig nieuwe trap opgestuurd gekregen. Zo hoort het. Dank Falco!

Antwoord Bouw-Handel.nl

Dank je wel voor je heldere review! Goed om te horen dat alles, zowel toen als nu, netjes is opgelost. We staan voor onze producten én service, ook na jaren. Het compliment geven we zeker door aan Falco – terecht, hij is een topper.

Aannemersbedrijf J. van de Haar

Jan van de Haar

Uw ervaring
Prima ervaring geweest alles is tiptop in orde aangekomen.

H.Annema

Goed en en snel

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Ravenhorst

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Web, van neven B.V's zoals "Lichtkoepels.info" en Pre-Fabs Online BV etc, maar GEEN KLANTENSERVICE bij klachten

Uw ervaring
beschadigde lichtkoepel met incomplete onderdelen. Aangezien ik het dak al openhad, koepel toch geinstalleerd onder mum van " daar komen we wel uit" telefonisch biet bereiikbaar, chat functie werkt helemaal niet. Na 4 a 5 email verzonden (onderbouwd met foto's) zelf 30% korting toegepast confrom wettelijke regelgeving art. 7.22 BW. Maar ze blijven aanmaning sturen via Riverty. Vermoedelijk gaat Riverty ook (onnodig) procederen, want de.zaak is rechtsgeldig al afgedaan en is geen oplossing. Nu zeggen ze wel gereageerd te hebben, maar waarom heb ik dan geen onderdelen, geen korting, geen belletje op mobiel. PS die 30% is reeel dus dan dreigen is geen service!

Antwoord Bouw-Handel.nl

Beste Remco, Dank voor het delen van je ervaring. We vinden het jammer dat dit zo is overgekomen, maar willen dit graag nuanceren. Je melding is door ons opgepakt en beantwoord. Nadat je bericht via een andere route bij ons binnenkwam, hebben wij op 19 december per e-mail gereageerd en een coulancekorting van €50,- aangeboden, ondanks dat de koepel al was gemonteerd. Dit aanbod staat nog steeds open. De mail werkt en voel je vrij om ons te bellen! Je hebt gekozen voor achteraf betalen via Riverty, die in dat geval verantwoordelijk is voor de volledige betalingsafhandeling, inclusief herinneringen. Wij herkennen ons daarom niet in de conclusie dat er geen klantenservice of opvolging is geweest. Wel vinden wij het een vervelende situatie en zouden het fijn vinden als je contact met ons opneemt om tot een oplossing te komen.

Pieter

Besteld, geleverd, tevreden

Uw ervaring
Zolderluik besteld en is netjes geleverd. Vooraf gebeld om te bevestigen dat ik thuis was voor de levering.

Qubera real estate & consultancy

vlotte levering!

Manon Blind

Top service

Uw ervaring
Snel geleverd: echt fijn!!!

J. Sinke

Helemaal top

Uitstekend

Tessa

Mooie dakkoepel, snel geleverd en goede kwaliteit

Jo

Goed afgehandeld !

Uw ervaring
Ik had bij dit bedrijf reeds enige tijd geleden ook een Koepel besteld ,dus weer één besteld , binnen de 10 dagen geleverd , geleverd door vriendelijke chauffeur ....

Antwoord Bouw-Handel.nl

Mooi dat je opnieuw voor ons kiest en dat de levering weer soepel is verlopen. Binnen de afgesproken tijd én bezorgd door een vriendelijke chauffeur – precies zoals je mag verwachten. Veel plezier met je nieuwe koepel en bedankt voor je vertrouwen in Bouw-Handel

RandA

Prima voor elkaar.

Uw ervaring
Goed materiaal en mooi volgens afspraak geleverd. Erg tevreden!

Marja van Drimmelen

Alles vlot en keurig geleverd.

Patrick

Uw ervaring
Op een week tijd geleverd van Amsterdam naar België, transport alleen koepels top is

Bouw-Handel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bouw-Handel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 6 juni 2014

Bouw-Handel.nl

De online bouwmarkt voor uw lichtkoepels, dakramen, deurluifels en rookkanalen. Snel besteld, snel geleverd en de beste prijs met de beste service.

Oosteinderweg 232

goede service en garantie

Aannemersbedrijf J. van de Haar

Jan van de Haar

Uw ervaring
Prima ervaring geweest alles is tiptop in orde aangekomen.

H.Annema

vlotte levering!

Manon Blind

Top service

Uw ervaring
Snel geleverd: echt fijn!!!

J. Sinke

Goed afgehandeld !

RandA

Prima voor elkaar.

Uw ervaring
Goed materiaal en mooi volgens afspraak geleverd. Erg tevreden!

Marja van Drimmelen

Alles vlot en keurig geleverd.

Patrick

Bouw-Handel.nl heeft de volgende resultaten bereikt: