8.9 /10

1918 reviewsSchrijf review

checkbox98% beveelt Boshuis thuis in water aan!

De werking van het product
Ervaring met onze monteur
Telefonisch contact
1918 reviews

Jaap de Ruijter

Snelle reactie, bezoek aan huis en snelle montage. Kundig personeel zowel telefonisch voor informatie bezoek aan huis voor detail-informatie en uiteindelijk de montage.

Werking van de ontkalker is nog niet duidelijk waarneembaar

Antwoord Boshuis thuis in water

Beste Jaap, Bedankt voor de mooie woorden! Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. groetjes Team Boshuis

M.deVries

Redelijk

Afgenomen dienst
Er is hier nogal wat mis gegaan. Is gelukkig wel opgelost.

Antwoord Boshuis thuis in water

Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat er in eerste instantie het nodige is misgegaan. Fijn dat het uiteindelijk naar tevredenheid is opgelost. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar! groetjes Team Boshuis

Robert

Ongevraagd onderhoudscontract!

Afgenomen dienst
Na installatie kreeg ik een e-mail waarin stond dat ik een onderhoudscontract afsluit, tenzij ik laat weten dat niet te willen. Dat is niet alleen niet toegestaan, het is een achterbakse poging om onderhoudscontracten binnen te halen!!

Antwoord Boshuis thuis in water

Beste Robert, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat dit zo bij u is overgekomen. Het onderhoudscontract is waarschijnlijk automatisch aangevinkt bij het registreren van het product, waardoor u hierover een e-mail ontvangt. Dit is zeker niet bedoeld als misleidend. Mocht u geen gebruik willen maken van het onderhoudscontract, dan is dat uiteraard geen probleem. Neem gerust contact met ons op, dan zetten wij het onderhoud direct voor u uit. Nogmaals dank voor uw feedback! Groetjes Team Boshuis

Hans

Boshuis Duo 150A Waterontharder

Antwoord Boshuis thuis in water

Beste Hans, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij zijn daar erg blij mee! groetjes Team Boshuis

Margo ter Heegde

In het algemeen goed

Plaatsen Quooker

Antwoord Boshuis thuis in water

Beste Margo, Fijn om te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad, bedankt voor de review! groetjes Team Boshuis

Arjan van Herwijnen

Zeer tevreden.

Antwoord Boshuis thuis in water

Beste Arjan, Bedankt voor het delen van uw ervaring en goed om te lezen dat u zo tevreden bent. groetjes Team Boshuis

Rob Harsing

Zowel in het offertestadium als in de verdere plaatsing was Boshuis overal snel en duidelijk mee. Apparatuur staat nu al enige tijd en werkt perfect. Misschien iets duurder dan conculegae, maar dat maken ze meer dan waar, dus wij zijn blij voor Boshuis gekozen te hebben.

Waterontharder privé eengezinswoning

Antwoord Boshuis thuis in water

Goedemiddag Rob, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! groetjes Team Boshuis

Don Seltenrijch

Uitstekend. Kundige installateur met doorzettingsvermogen

Antwoord Boshuis thuis in water

Beste Don, Leuk om te horen, bedankt voor deze mooie woorden! We geven het compliment zeker door aan onze installateur. Fijn dat u zijn inzet en doorzettingsvermogen zo heeft ervaren! Groetjes Team Boshuis

Annemieke

Heel goed

Antwoord Boshuis thuis in water

Beste Annemieke, Bedankt voor uw mooie review! Hier zijn wij erg blij mee. groetjes Team Boshuis

Kemmeren

Antwoord Boshuis thuis in water

Fijn om te lezen dat u tevreden bent! Bedankt voor het delen van uw ervaring. Groetjes Team Boshuis

Mark van der Kamp

Prima, duidelijk in de verkoop, prima in de technische opvolging en installatie.

Antwoord Boshuis thuis in water

Beste Mark, Bedankt voor uw positieve feedback! En veel profijt gewenst van de waterontharder! groetjes Team Boshuis

Roelf Ketelaar

Prima service, netjes gewerkt en beleefd

Levering en instalatie waterontharder

Antwoord Boshuis thuis in water

Beste Roelf, Super om te lezen dat u een goede ervaring heeft gehad, bedankt voor uw review. groetjes Team Boshuis

anoniem

Fijne monteur, erg behulpzaam!

waterontharder

Antwoord Boshuis thuis in water

Beste, Bedankt voor de mooie score en fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze monteur! groetjes Team Boshuis

P. de Kort

uitstekende service in het verkoop- en installatietraject.

vervanging waterontharder en nieuwe Quooker

Antwoord Boshuis thuis in water

Goedemiddag heer/mevrouw de Kort, Bedankt voor uw mooie beoordeling hier zijn wij bij Boshuis erg blij mee! Groetjes Team Boshuis

Rob Brouwer

prima

Plaatsen waterontharder

Antwoord Boshuis thuis in water

Dank u wel Rob voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens was. Met vriendelijke groet, team Boshuis

Geantwoord op

Boshuis thuis in water verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Boshuis thuis in water heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • check1918 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 24 november 2015

Boshuis thuis in water

Boshuis is in 2003 gestart als handelsonderneming in het verkopen van waterontharders voor de particuliere markt. Al snel bleek dat er meer te doen is op het gebied van water. Vandaar dat de naam Boshuis als spoedig werd veranderd van handelsonderneming naar ‘Thuis in Water!’. Meer informatie? Kijk op www.boshuis.nl.

Azewijnseweg 2

Werking van de ontkalker is nog niet duidelijk waarneembaar

M.deVries

Redelijk

Afgenomen dienst
Er is hier nogal wat mis gegaan. Is gelukkig wel opgelost.

Robert

Roelf Ketelaar

Prima service, netjes gewerkt en beleefd

Levering en instalatie waterontharder

anoniem

Fijne monteur, erg behulpzaam!

waterontharder

P. de Kort

uitstekende service in het verkoop- en installatietraject.

vervanging waterontharder en nieuwe Quooker

Rob Brouwer