gemeente Gouda
Een prima samenwerking gehad met Bord&Stift. Ze denken goed mee in mogelijkheden en wensen. Vakkundige tekenaar en een mooi eindresultaat!
Het afgelopen jaar hebben we meerdere keren gebruikt gemaakt van de diensten van Bord&Stift. Elke keer zijn we weer enthousiast over het resultaat. Van uitleganimaties tot live-tekeningen. Naast mooie visuele plaatjes weten ze bij Bord&Stift ook de inhoud helder over te brengen. Een aanbeveling als je een inhoudelijk verhaal visueel wilt vertellen!
Vanuit Het Groene Brein werken we regelmatig samen Bord&Stift. Steeds in sessies met veel verschillende partijen. Met bedrijven, overheden en kennisinstellingen. Steeds rondom samenwerkingen in de circulaire economie. En wat een schitterende tekeningen, animaties en video's maken ze bij Bord&Stift. Elke keer opnieuw een treffend resultaat. En niet alleen dat. Door de inhoudelijke insteek en de kwaliteit van samenvatten in beeld worden de sessies van een hoger niveau. Juist doordat de tekenaar inhoudelijk scherp vastlegt wat er is besproken worden de conclusies en afspraken concreter en tastbaarder. Geweldig!
Bord&Stift heeft een prachtige praatplaat opgeleverd die op een aansprekende manier laat zien hoe wij in onze dienstverlening van het ‘waarom’ naar het ‘hoe’ gaan. In het voorgesprek voelden ze snel aan wat we als opdrachtgever belangrijk vinden en wisten ze dit helder en creatief te vertalen naar beeld. Een fijne samenwerking met een sterk resultaat.
De sessie met Theo heeft de groep van de Unbiversiteit van Amsterdam veel opgeleverd. Het gaf de deelnemers de mogelijkheid om op een levendige manier hun ideeen te expliciteren. Dank
Bord en stift heeft samen met MVT Arnhem en onze sleutelpersonen een prachtige animatiefilm ontwikkeld voor mantelzorgers! Helder en duidelijk waarbij we betrokken zijn in het proces en het eindresultaat erg helder en duidelijk is.
Mieske Klomp heeft voor ons een live-tekensessie gedaan en een hele volle middag op een plaat samengevat. Wij zijn zeer onder de indruk van het resultaat; zowel inhoudelijk als creatief gezien overtreft het onze verwachtingen. De grote lijnen zijn in een oogopslag duidelijk en als je echt goed kijkt, zie je de ontzettend leuke en ook grappige details. Daarnaast heeft Mieske ook voor de zaal het uiteindelijke resultaat nog gepresenteerd. We krijgen niets dan positieve reacties.
Het contact verliep goed, was prettig en helder. Alle inhoud die op hen afkwam is goed op de eindplaat terecht gekomen, knap hoe ze alle inhoud weten om te zetten naar een visueel eindresultaat. De praatplaat zorgde ervoor dat we het inhoudelijke gesprek goed hebben kunnen voeren. Dank!
Bord&Stift heeft voor Beens Groep twee infographics gemaakt. Complexe materie maken ze zich snel eigen en dit hebben ze heel mooi en duidelijk weergegeven op de infographics. We zijn heel blij met het resultaat!
Zeer snel maakte bord wn stift een filmpje dat door all n die het zien als heel duidelijk wordt ervaren.
Bord & Stift heeft voor ons een informatief, visueel aantrekkelijk én duidelijk filmpje gemaakt over community living. We zijn heel blij met het eindresultaat. Op deze manier kunnen toekomstige bewoners zich een beter beeld vormen van wat het inhoudt en komen de ervaringen van huidige bewoners goed tot hun recht. Het filmpje is het resultaat van een prettige samenwerking met creatieve, kundige en meedenkende mensen en is van begin tot eind een leuk co-creatief proces geweest.
Voor het Landelijk Overleg Opleiding Verpleegkunde (LOOV) is een film gemaakt over de wijzigingen en de belangrijkste thema's in het nieuwe opleidingsprofiel. De wijze van duidelijke communicatie (verwachtingen), de samenwerking, de afstemming en de korte lijnen hierin, heeft ervoor gezorgd dat het krappe tijdsschema is behaald én met tevredenheid ook. Ook degene waar het voor is gemaakt zijn tevreden met het resultaat. Duidelijk en krachtig in de boodschap!
Goede service en een fijne samenwerking! Dank voor het snelle schakelen.
Goede samenwerking & mooi resultaat
Wat een mooi resultaat! een complex verhaal zo simpel en energiek weergegeven. dank!
Bord&Stift verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bord&Stift heeft de volgende resultaten bereikt:
Bord&Stift
Kraijenhoffstraat 137c
1018RG Amsterdam
Goede service en een fijne samenwerking! Dank voor het snelle schakelen.
Goede samenwerking & mooi resultaat
Bord&Stift heeft de volgende resultaten bereikt: