9 /10

checkbox90% beveelt Bootuitjes aan!

Louise de Vries

Was erg leuk!! Mooie routes en fijne schipper. Ook lekkere drank en ruime boot met wc :)

Borrelboot voor 23 personen

Antwoord Bootuitjes

Hoi Louise, Bedankt voor je review en de mooie beoordeling! Leuk dat je hebt genoten van de route, de schipper en de boot. Je tip over het vinden van de boot nemen we mee. Fijn dat het uiteindelijk goed kwam! We zien je graag nog eens terug aan boord! Groetjes, Team Bootuitjes

KvdM

SterSterLege sterLege sterLege ster

Eén keer, nooit meer !

boottocht van 3 uur door de grachten

Jess

De boottocht is erg leuk en de pizza is warm en smakelijk.

VIP-Cruise voor 10 personen

Antwoord Bootuitjes

Hoi Jess, Bedankt voor je review en de mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat je genoten hebt van de boottocht. Je tip over het dak nemen we ter harte. Het opzetten daarvan hangt altijd af van hoe zwaar de regenbuien verwacht worden, en jammer genoeg hebben we daar niet altijd op tijd genoeg zicht op. We blijven ons best doen om dat zo goed mogelijk in te schatten. We zien je graag nog eens terug aan boord! Groetjes, Team Bootuitjes

Yke Stuut

Geweldig! Alle lof aan schipper Rob voor de rondvaart door Amsterdam. Heerlijke drankjes gehad en genoten van ons vrijgezellenfeest!

Rondvaartboot met drank en sushi

Antwoord Bootuitjes

Hoi Yke, Bedankt voor je review en de mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat jullie zo hebben genoten van het vrijgezellenfeest op het water. We zien je graag nog eens terug aan boord! Groetjes, Team Bootuitjes

iChoosr

Echt een geweldige trip. Prachtige ruime boot, leuke vaarroute.

35pax Sloep + schipper

Antwoord Bootuitjes

Beste heer/mevrouw, Bedankt voor je review en de mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat je hebt genoten van de trip en dat de ruime boot en de vaarroute in de smaak vielen. We zien je graag nog eens terug aan boord! Groetjes, Team Bootuitjes

Rens van der Horst

De boottocht was leuk langs alle drukke grachten. De kapitein was vrolijk maar was leuk geweest als hij af en toe wat uitleg had gegeven of wat interesse toonde naar de groep.

Product of service:
Boot tocht twee uur incl hamburgers en drank pakket.

Antwoord Bootuitjes

Hoi Rens, Bedankt voor je review en de mooie beoordeling! Leuk om te lezen dat je hebt genoten van de tocht langs de grachten en dat de hamburger in de smaak viel. Je feedback is ook waardevol voor ons, we nemen je tips zeker mee. Zo kunnen we het de volgende keer nog beter maken. We zien je graag nog eens terug aan boord! Groetjes, Team Bootuitjes

Albert

We hebben een heerlijke tocht gehad met een spontane en gezellige schipper. Het weer zat natuurlijk ook mee. Het proces van het oriënteren op de website tot aan het uiteindelijke uitje is erg klantvriendelijk en duidelijk opgezet. De communicatie op de chat button is ideaal en de reactietijd is echt heel snel en accuraat. Geen vraag was teveel! Dank voor de uitstekende organisatie. Ook ben ik erg tevreden over de sterke prijs kwaliteit verhouding.

Borrelboot in Amsterdam

Ruhe-Meijers

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zeer matig. Crew was prima:echt aardig en behulpzaam. Maar.. de ramen konden niet open. Bij 35 graden binnen. En niemand wist hoe dat moest. Zelfs de chef (?) die even op CS erbij kwam, wist niet hoe die ramen werkten. Het was binnen minstens 35 graden! Niet te harden. En boot Pax was te klein voor 28 mensen: 5 hebben de hele reis gestaan. Op website staat: Bij mooi weer kan het dak grotendeels open, bij slecht weer is het met de verwarming aangenaam warm. Door de elektrische aandrijving vaar je in alle rust door het Amsterdamse erfgoed. Perfect voor groepen tot 35 personen. Klopt niet. Wiebelige kleine losse tafeltjes waardoor veel glazen omvielen.

Boottocht 3 uur in Amsterdam

Antwoord Bootuitjes

Beste heer/mevrouw Ruhe-Meijers, Bedankt voor je uitgebreide review, en wat vervelend om te lezen dat de tocht zo is tegengevallen. Dat het binnen zo warm was en dat de ramen niet open konden, is natuurlijk niet de bedoeling, zeker niet bij die temperaturen. Ook dat de boot te krap bleek voor jullie groep en dat een deel van het gezelschap heeft moeten staan, hadden we jullie graag bespaard. Fijn om in elk geval te horen dat de crew zelf aardig en behulpzaam was. We nemen je opmerkingen serieus, ook die over de informatie op onze website en de tafeltjes. Dit is voor ons reden om er met de rederij naar te kijken. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen via e-mail zodat we dit goed met je kunnen oplossen. Met vriendelijke groetjes, Team Bootuitjes

Leroy Hartmans

Was helemaal super geregeld en lekker eten 😎

Boot huur saloon sloep

Antwoord Bootuitjes

Beste Leroy, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat jullie een fijne boottocht hebben ervaren. We hopen je binnenkort weer te zien! Met vriendelijke groetjes, Team Bootuitjes

Jim Laan

Super goed!

Saloon boot

Antwoord Bootuitjes

Hoi Jim, Bedankt voor je review! Top om te lezen dat het een mooie boottocht is geworden. Tot de volgende keer aan boord! Met vriendelijke groetjes, Team Bootuitjes

KIVO Plastic Verpakkingen

Zeer tevreden. Alles goed geregeld.

Borrelboot Volendam

Antwoord Bootuitjes

Hoi, Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat alles goed geregeld was en dat je tevreden bent. We zien je graag nog eens terug aan boord! Groetjes, Team Bootuitjes

Naciye

SterSterSterLege sterLege ster

Leuk

Rondvaart met sloep

Antwoord Bootuitjes

Hoi Naciye, Bedankt voor je bericht! Wat vervelend om te horen dat de boottocht korter was dan afgesproken. We lossen dit graag zo goed mogelijk voor je op. Stuur je ons een e-mail via info@bootuitjes.nl? Dan kijken we er meteen naar. Met vriendelijke groetjes, Team bootuitjes

Sherlon Balentien

Was supergezellig helemaal met captain Rob.....dit gaan we zeker nog een keer herhalen!!?!???

Hangoverboot

Antwoord Bootuitjes

Hoi Sherlon, Bedankt voor je review! Wat leuk om te lezen dat je de boottocht met ons hebt beleefd. We zien je graag nog eens terug aan boord! Groetjes, Team Bootuitjes

Maikel

Super ! Nadat de stripper af had gezegd en ik jullie belde. Was het binnen 10 min opgelost. Heel veel dank daarvoor !! Prachtige overdekte boot en super leuke schipper

The Magic Mike Boat

Antwoord Bootuitjes

Hoi Maikel, Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat jullie alsnog hebben genoten van de boottocht. We hopen jullie binnenkort weer aan boord te zien! Met vriendelijke groetjes, Team Bootuitjes

Alex

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

we just did half of the time, the other half was waiting on the dock for a stripper that never came

bachelor party package + drinks

Antwoord Bootuitjes

Hi Alex, we are sorry to hear that the boat trip did not go according to plan. Can you please get in contact with us we would like to resolve this with you propperly. Thank you!

Geantwoord op

Bootuitjes verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bootuitjes heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 8 juni 2017

Bootuitjes

Bij Bootuitjes boek je de leukste uitjes op het water. Van een ontspannen dagje varen met vrienden, tot een volledig verzorgd bedrijfsfeest. Ons doel is om jullie een fantastische dag op het water te bezorgen.

Louise de Vries

Borrelboot voor 23 personen

KvdM

SterSterLege sterLege sterLege ster

Eén keer, nooit meer !

boottocht van 3 uur door de grachten

Jess

De boottocht is erg leuk en de pizza is warm en smakelijk.

VIP-Cruise voor 10 personen

Yke Stuut

Rondvaartboot met drank en sushi

iChoosr

Echt een geweldige trip. Prachtige ruime boot, leuke vaarroute.

35pax Sloep + schipper

Rens van der Horst

Product of service:
Boot tocht twee uur incl hamburgers en drank pakket.

Albert

Jim Laan

Super goed!

Saloon boot

KIVO Plastic Verpakkingen

Zeer tevreden. Alles goed geregeld.

Borrelboot Volendam

Naciye