Noortje
- Verbeterpunten of tips
- Nee
- Hoe omschrijft u uw ervaring met de Boots webshop?
- Ik kon gemakkelijk een bestelling plaatsen, kreeg updates over de bestelling en het was snel binnen. Top!
Snelle levering hoor een Topprijs
Top producten
Ik raad deze webshop zeker aan!
Goede service
Snel geleverd
Faces vanger die bij landelijke poeptest zat beter van kwaliteit
Aankoop sensor
Goede producten, efficient en snel geleverd
Boots apotheek verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Boots apotheek heeft de volgende resultaten bereikt:
Boots apotheek
Kempkens 2200
5465 NB Veghel
Snelle levering hoor een Topprijs
Top producten
Ik raad deze webshop zeker aan!
Goede service
Eenvoudig