M
- Verbeterpunten
- De bomen die we besteld hebben stonden volgens mij niet op de website. Als verbeterpunt mogelijk website updaten?
- Pluspunten
- Fijne communicatie
2074 reviewsSchrijf review
98% beveelt Boomkwekerij Van IJmeren aan!
Snelle levering!
Op het bedrijf geweest n.a.v. hetgeen op de website stond. Ben uitstekend geholpen door de medewerker en goed advies gekregen. Ook groot assortiment aan planten/boompjes.
de boom was per ongeluk besteld op nummer 1 ipv op nummer 11, ik zag dit meteen en heb gemaild om het aan te passen. Dit werd bevestigd maar alsnog werd ie op nummer 1 in de voortuin gegooid. Minimaal 8 takken geknakt. En sowieso zag de boom eruit alsof ie al heel lang uit de grond was, alle blaadjes verschrompeld. Nummer 1 is 500 meter hier vandaan en de boom met kluit woog denk ik iets van 140 kilo maar de dame aan de telefoon zei dat ik die wel met z'n 2en zou moeten kunnen tillen. Ik heb nog steeds last van mijn rug.
Goede bomen netjes geholpen zowel per mail als op de kwekerij
Alles verliep erg goed’ en ik kon geen minpunten verzinnen en tevreden!
Groot assortiment aan bomen van heel groot tot kleiner.
Behulpzaam en vriendelijk bedrijf.
Een boom en wat materialen gekocht. Helaas bleek het formaat van de boom die ik bestelde toch niet leverbaar. Toen kleiner formaat gekocht die onder de verzendkostendrempel zat, maar er werden toch geen verzendkosten verrekend. Erg netjes! Bestellen en leveren ging verder top.
Heel fijn bedrijf, bijzonder aardig geholpen En prachtige boom.
In één woord: perfect! Nooit meer een boom bij een tuincentrum bestellen!
Vriendelijk en behulpzaam
Vriendelijk meisje bij het uitzoeken van de boom Snelle levering in vakbekwame jongeman bij aanplanten
Vriendelijk en service gericht
Boomkwekerij Van IJmeren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Boomkwekerij Van IJmeren heeft de volgende resultaten bereikt:
Boomkwekerij Van IJmeren
Tielsestraat 83a
4043 JR Opheusden
Goede bomen netjes geholpen zowel per mail als op de kwekerij
Alles verliep erg goed’ en ik kon geen minpunten verzinnen en tevreden!
Groot assortiment aan bomen van heel groot tot kleiner.
Behulpzaam en vriendelijk bedrijf.
Heel fijn bedrijf, bijzonder aardig geholpen En prachtige boom.
In één woord: perfect! Nooit meer een boom bij een tuincentrum bestellen!
Vriendelijk en behulpzaam
Vriendelijk en service gericht