9 /10

2074 reviewsSchrijf review

checkbox98% beveelt Boomkwekerij Van IJmeren aan!

Advies
Gebruiksvriendelijkheid website
2074 reviews

M

Snelle levering!

Verbeterpunten
De bomen die we besteld hebben stonden volgens mij niet op de website. Als verbeterpunt mogelijk website updaten?
Pluspunten
Fijne communicatie

Lisbeth Kleinloog

Op het bedrijf geweest n.a.v. hetgeen op de website stond. Ben uitstekend geholpen door de medewerker en goed advies gekregen. Ook groot assortiment aan planten/boompjes.

Voorlopig geen
Pluspunten
Mooie overzichtelijke site met uitgebreide info over planten, bomen en alles wat ermee te maken heeft!

Lennart de Meij

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

de boom was per ongeluk besteld op nummer 1 ipv op nummer 11, ik zag dit meteen en heb gemaild om het aan te passen. Dit werd bevestigd maar alsnog werd ie op nummer 1 in de voortuin gegooid. Minimaal 8 takken geknakt. En sowieso zag de boom eruit alsof ie al heel lang uit de grond was, alle blaadjes verschrompeld. Nummer 1 is 500 meter hier vandaan en de boom met kluit woog denk ik iets van 140 kilo maar de dame aan de telefoon zei dat ik die wel met z'n 2en zou moeten kunnen tillen. Ik heb nog steeds last van mijn rug.

Verbeterpunten
doen wat je zegt. zorgvuldigheid. kwaliteit.
Pluspunten
Ze namen de telefoon op

Ed Polman

Goede bomen netjes geholpen zowel per mail als op de kwekerij

Pluspunten
Duidelijke website goed geholpen
Niets

G Miali

Alles verliep erg goed’ en ik kon geen minpunten verzinnen en tevreden!

Pluspunten
Goed advice aanplanting
Houden zo’

Paul Pieterse

SterSterSterSterLege ster

Groot assortiment aan bomen van heel groot tot kleiner.

Pluspunten
Veel kennis en.men kan veel laten zien.
Verbeterpunten
Optie aanbieden tegen extra betaling om de bomen in de achtertuin bezorgen.

André van der Kamp

Verbeterpunten
Pluspunten
Prijs, hulp bij het laden

Willem van Barneveld

Behulpzaam en vriendelijk bedrijf.

Verbeterpunten
Pluspunten
Heel behulpzaam en erg vriendelijk.

Tony van Nieuwkerk

Een boom en wat materialen gekocht. Helaas bleek het formaat van de boom die ik bestelde toch niet leverbaar. Toen kleiner formaat gekocht die onder de verzendkostendrempel zat, maar er werden toch geen verzendkosten verrekend. Erg netjes! Bestellen en leveren ging verder top.

Verbeterpunten
Pluspunten
Klantvriendelijk Goede producten

Yvonne Boeren

Heel fijn bedrijf, bijzonder aardig geholpen En prachtige boom.

Zou het niet weten
Pluspunten
Goed advies

René Koster

SterSterSterSterLege ster

Pluspunten
Goede contacten, goede kwaliteit bimen

Familie Zitter

In één woord: perfect! Nooit meer een boom bij een tuincentrum bestellen!

Verbeterpunten
Misschien wat meer op de betreffende boom gerichte (plant en groei) adviezen op de site vermelden.
Pluspunten
Mooie producten (in dit geval bomen) en snelle levering. Je hoefde bij de levering niet eens thuis te zijn!

Teeja Lont

Vriendelijk en behulpzaam

Opslag voor Esther?
Pluspunten
Ik werd altijd te woord gestaan, kreeg informatie waar ik om vroeg, steeds van Esther, kreeg ook per mail vaak direct antwoord, prima service van begin tot eind

M Arts

Vriendelijk meisje bij het uitzoeken van de boom Snelle levering in vakbekwame jongeman bij aanplanten

Pluspunten
Alleen maar pluspunten
Geen voor ons

Ellen Keiman

Vriendelijk en service gericht

Pluspunten
Vragen via E-mail snel beantwoord
Op de website bloem/plant/boom op naam kunnen zoeken

Boomkwekerij Van IJmeren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Boomkwekerij Van IJmeren heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • check2074 verzamelde reviews
  • checkEerste review geschreven op 21 oktober 2016

Boomkwekerij Van IJmeren

Bij Boomkwekerij Van IJmeren kunt u online bomen kopen in de webshop. Direct betalen met iDeal. Bomen Kopen Wilt u bij ons bomen kopen? De juiste prijs en kwaliteits verhouding zorgt ervoor dat de bomen van Van IJmeren tot ver over de grenzen gewaardeerd worden. Via de website kunt u een indruk krijgen van ons assortiment. Desgewenst kunt u de bomen online direct bestellen. Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met ons voor een offerte of persoonlijke kennismaking!

Tielsestraat 83a

4043 JR Opheusden

Advies
Gebruiksvriendelijkheid website
2074 reviews

M

Snelle levering!

Verbeterpunten
Pluspunten
Fijne communicatie

Lisbeth Kleinloog

Voorlopig geen

Lennart de Meij

SterHalve sterLege sterLege sterLege ster

Verbeterpunten
doen wat je zegt. zorgvuldigheid. kwaliteit.
Pluspunten
Ze namen de telefoon op

Ed Polman

Goede bomen netjes geholpen zowel per mail als op de kwekerij

Pluspunten
Duidelijke website goed geholpen
Niets

G Miali

Alles verliep erg goed’ en ik kon geen minpunten verzinnen en tevreden!

Pluspunten
Goed advice aanplanting
Houden zo’

Paul Pieterse

SterSterSterSterLege ster

Groot assortiment aan bomen van heel groot tot kleiner.

Pluspunten
Veel kennis en.men kan veel laten zien.
Verbeterpunten
Optie aanbieden tegen extra betaling om de bomen in de achtertuin bezorgen.

André van der Kamp

Verbeterpunten
Pluspunten
Prijs, hulp bij het laden

Willem van Barneveld

Behulpzaam en vriendelijk bedrijf.

Verbeterpunten
Pluspunten
Heel behulpzaam en erg vriendelijk.

Tony van Nieuwkerk

Verbeterpunten
Pluspunten
Klantvriendelijk Goede producten

Yvonne Boeren

Heel fijn bedrijf, bijzonder aardig geholpen En prachtige boom.

Zou het niet weten
Pluspunten
Goed advies

René Koster

SterSterSterSterLege ster

Pluspunten
Goede contacten, goede kwaliteit bimen

Familie Zitter

In één woord: perfect! Nooit meer een boom bij een tuincentrum bestellen!

Teeja Lont

Vriendelijk en behulpzaam

Opslag voor Esther?

M Arts

Pluspunten
Alleen maar pluspunten
Geen voor ons

Ellen Keiman

Vriendelijk en service gericht

Pluspunten
Vragen via E-mail snel beantwoord
Op de website bloem/plant/boom op naam kunnen zoeken

Boomkwekerij Van IJmeren heeft de volgende resultaten bereikt: