Yvonne Ketelaars
- Verbeterpunten
- Geen
- Pluspunten
- Advies en aankoopproces
98% beveelt Boomkwekerij Van IJmeren aan!
Buitengewoon goed
Wij komen speciaal vanuit België om hier opnieuw bomen te kopen. Zeer goede bomen tegen een aannemelijke prijs.
Correct, vriendelijk, bereikbaar kortom zeer goed
Vanaf het begin verliep contact middels email vlot en correct. Afspraken over levering zijn nagekomen.
Zeer positief, goed advies, vriendelijk en vakmanschap siert dit bedrijf. De service is prima, het mail contact is zeer prettig verlopen.
goed
Alleen maar goede ervaringen
Na een telefonisch contact zijn we ter plaatse geweest om de bomen te bekijken. Na een duidelijke uitleg en rondleiding, hebben we besloten voor een andere boomsoort. Een heel goede begeleiding voor je aankoop
Vriendelijk geholpen en goede service De bomen zijn netjes bezorgd en zijn van goede kwaliteit.
klantvriendelijk
Fijn bedrijf, mooie producten, uitstekend bereikbaar en komen afspraken goed na.
Perfect!
Zeer positief
Boomkwekerij Van IJmeren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Boomkwekerij Van IJmeren heeft de volgende resultaten bereikt:
Boomkwekerij Van IJmeren