9 /10

checkbox98% beveelt Boomkwekerij Van IJmeren aan!

Advies
Gebruiksvriendelijkheid website

Tuja van de berg

Wij hebben een Japanse Sierkers aangeschaft, laten bezorgen en laten planten in onze tuin.

Geen verbeterpunten
Pluspunten
Van Ijmeren was zeer behulpzaam bij het plannen van deze bestelling. Overleg was nodig omdat het boompje door het huis moest worden gebracht en dat bovendien in Amsterdam. De levering verliep vervolgens voorspoedig. De man die de boom bracht en in de tuin plantte heeft prima werk verricht.

J Bakker

Goede communicatie over bestelling. En plant advies na die tijd.

Pluspunten
Prettige website
Verbeterpunten
Website actueel houden t.a.v. leverbare hoogtes/grote van bomen struiken. ( Maar snap dat dit best lastig is in het seizoen) Maar aangezien dit een verplicht veld was en ik niet iets anders kon bedenken is het dit antwoord geworden. Jullie communicatie hier over per mail is snel en komen ook met alternatieven.

Johanna Vermooten

Leibomen bij van ijmeren gekocht

Verbeterpunten
Pluspunten
Heel fijn dat ze een leenaanhangwagen hebben die we konden gebruiken

J Visser

vriendelijk

weet ik niet
Pluspunten
alles tet en met de levering goed geregeld

Matthijs

Prima honingbomen bezorgd en laurierplanten

Verbeterpunten
Had iets eerder helderheid mogen geven over moment van levering.
Pluspunten
Vriendelijk contact, klantenservice en bezorging en helder bestelproces

Maaike Vervoort

We zijn heel tevreden over boomkwekerij Van IJmeren.

Verbeterpunten
Pluspunten
Reageren snel op vragen Geven duidelijke informatie Snelle levering Goede kwaliteit bomen

Marloes van der Sluis

Uitstekend!

Verbeterpunten
Pluspunten
De bomen zijn van goede kwaliteit en slaan altijd goed aan. Goede service, prettige communicatie rondom de bestelling, prima website met nuttige informatie.

Ton van den Heuvel

Zeer positief

Net iets te weinig boomband bij de aanplantpakketten
Pluspunten
Service, vriendelijke mensen

Rubert Jansen

Ik heb de afgelopen paar jaar als particulier een paar meerstammige struiken, een grote struik en een kleine boom gekocht. De kwaliteit hiervan is uitstekend. Het contact met van IJmeren zowel bij mijn bezoek aan het bedrijf als online vind ik heel heel plezierig. Het is een heel professioneel bedrijf. De website is heel toegankelijk en heel eenvoudig te bedienen bij een bestelling. Wat ik ook heel bijzonder vind is dat op elk etiket QR code staat die alle benodigde informatie geeft

Pluspunten
Zie hier boven

Paul van Walsum

Goed meedenken met de klant, flexibel

Foutjes in de logistiek vermijden
Pluspunten
Kwaliteit, fijn persoonlijk contact

RVDK

Uitstekend

Pluspunten
Duidelijke site, duurzame planning, goede communicatie

Arnold Luiten

Positief

NVT
Pluspunten
Snelle reactie en duidelijke communicatie

Piet Ruigrok

contacten alleen via e mail. is zeer goed. mensen geven een gevoel van betrokkenheid en meedenken.

Pluspunten
kwalitatief goede producten. bereikbaar voor particulieren. eigen bezorgdienst die onderweg te volgen is. hoef je niet de hele dag ... op te zitten .....
lekker zo doorgaan

Theo Roelofs

Fijne correcte ervaring

Pluspunten
snelle levering, vriendelijke hulp, bomen staan klaar op opgegeven datum
nvt

Anita Groenewoud

Groenblijvende bomen gekocht

Pluspunten
Goed advies, goed naar onze wens geluisterd. En fijn dat je bomen ook kunt zien/uitzoeken
Nvt

Boomkwekerij Van IJmeren verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Boomkwekerij Van IJmeren heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 21 oktober 2016

Boomkwekerij Van IJmeren

Bij Boomkwekerij Van IJmeren kunt u online bomen kopen in de webshop. Direct betalen met iDeal. Bomen Kopen Wilt u bij ons bomen kopen? De juiste prijs en kwaliteits verhouding zorgt ervoor dat de bomen van Van IJmeren tot ver over de grenzen gewaardeerd worden. Via de website kunt u een indruk krijgen van ons assortiment. Desgewenst kunt u de bomen online direct bestellen. Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met ons voor een offerte of persoonlijke kennismaking!

Tielsestraat 83a

4043 JR Opheusden

Advies
Gebruiksvriendelijkheid website

Tuja van de berg

Geen verbeterpunten

J Bakker

Goede communicatie over bestelling. En plant advies na die tijd.

Pluspunten
Prettige website

Johanna Vermooten

Leibomen bij van ijmeren gekocht

Verbeterpunten
Pluspunten
Heel fijn dat ze een leenaanhangwagen hebben die we konden gebruiken

J Visser

vriendelijk

weet ik niet
Pluspunten
alles tet en met de levering goed geregeld

Matthijs

Prima honingbomen bezorgd en laurierplanten

Verbeterpunten
Had iets eerder helderheid mogen geven over moment van levering.
Pluspunten
Vriendelijk contact, klantenservice en bezorging en helder bestelproces

Maaike Vervoort

We zijn heel tevreden over boomkwekerij Van IJmeren.

Marloes van der Sluis

Uitstekend!

Ton van den Heuvel

Zeer positief

Net iets te weinig boomband bij de aanplantpakketten
Pluspunten
Service, vriendelijke mensen

Rubert Jansen

Pluspunten
Zie hier boven

Paul van Walsum

Goed meedenken met de klant, flexibel

Foutjes in de logistiek vermijden
Pluspunten
Kwaliteit, fijn persoonlijk contact

RVDK

Uitstekend

Pluspunten
Duidelijke site, duurzame planning, goede communicatie

Arnold Luiten

Positief

NVT
Pluspunten
Snelle reactie en duidelijke communicatie

Piet Ruigrok

lekker zo doorgaan

Theo Roelofs

Fijne correcte ervaring

Pluspunten
snelle levering, vriendelijke hulp, bomen staan klaar op opgegeven datum
nvt

Anita Groenewoud