9.4 /10

checkbox99% beveelt Boomkamp & Zwarts Letselschade aan!

S verhoeven

Karijn Hams

Hee goed!

S.

Goed, tevreden hoe het hele traject is verlopen

Marcel Hofhuis

Ik ben meer dan tevreden over de zeer deskundige onvermoeibare inzet die ze voor mij hebben verricht, en ze leven erg mee met de situatie, ik zal hen dan indien nodig ten alle tijden bij een ander aanbevelen.

Talal

Goed behulpzaam

Rob R

Mijn ervaring is zeker erg goed, duidelijke communicatie, vriendelijk en bekwaam personeel.

Scholten

Een fijn bedrijf. met vriendelijke medewerkers met een oog voor de cliënt

Evert Koster Jr

Vanaf de start van de schademelding zijn we prima geholpen door de heer Wolf ook in de tijd daarna was er altijd prima contact tot aan de afwerking van schade .

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Fijne persoonlijke benadering waarbij professioneel is gehandeld.

Melek

De algehele ervaring met dit kantoor was uitstekend. Het was een traject van meer dan 4 jaar en uiteindelijk is de letselschade goed afgehandeld. Alle medewerkers zijn open, vriendelijk, deskundig en communiceren goed. Wie ook de telefoon opnam, ze wisten altijd van ons dossier af. Er werd goed gekeken naar wat ik nodig had na mijn ongeval en dat werd ook gerealiseerd. Ik kan dit kantoor iedereen aanraden.

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Er word aandacht en genoeg tijd besteed word goed nagedacht over oplossingen met een maximum resultaat voor herstel en ondersteuning

DS

Vivian en haar collega's waren vriendelijk, behulpzaam en wisten waar ze mee bezig waren. Ik werd goed op de hoogte gehouden en men heeft zich voor meer dan 100% ingezet! Bedankt allemaal!

Hulp bij een zaak

prettig in de omgang vriendelijk aan de telefoon duidelijke uitleg bij vragen

José van Ommen

Prima ervaring, de uitleg was helder en ik werd geregeld op de hoogte gehouden. Fijne communicatie.

Tevreden

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Boomkamp & Zwarts Letselschade verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Boomkamp & Zwarts Letselschade heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 13 april 2022

Boomkamp & Zwarts Letselschade

Boomkamp en Zwarts Letselschade specialisten is een ambitieus letselschadebureau, waar gedrevenheid, persoonlijke aandacht en maximale betrokkenheid voorop staan. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

S verhoeven

Scholten

Een fijn bedrijf. met vriendelijke medewerkers met een oog voor de cliënt

Evert Koster Jr

Evaluatie na afronding letselschadetraject

Fijne persoonlijke benadering waarbij professioneel is gehandeld.

Melek

DS