9.1 /10

checkbox97% beveelt Bomenenzo.nl aan!

Super service
Hedera planten

Bernice Roef

Ik ben heel blij en zeer tevreden met mijn bestelling en ik krijg veel positieve reacties.

Hoe omschrijf je je ervaring?
Bij een online bestelling is het altijd afwachten en best spannend hoe het product er werkelijk uitziet. Dikke bravo voor jullie natuurlijke kwalitatieve producten. Het oogt mooi, direct privacy, groenblijvend tijdens de winter en draagt bij aan biodiversiteit. Fantastisch!
Kant en klaar haag Hedera helix woerner

prima!

Hoe omschrijf je je ervaring?
Bestelling en bezorging zijn goed verlopen.
abrikozenboom

Ber Hes

Bestelling en bezorging voospoefig afgehandeld.

Keurig verpakt. Goede kwaliteit
Jasmein

Soraya

SterSterSterSterLege ster

Snelle en goede levering. Alleen de beugels waren niet geschikt
De beugels pasten niet goed

David

Mooie bomen voor een hele goede prijs en uitstekende bezorging!

Hele goede ervaring!
dakplatanen

Gonny Botman

SterSterLege sterLege sterLege ster

Niet zoals het hoort!

Hoe omschrijf je je ervaring?
De boom werd op mijn pad gesmeten volgens de buren. Palen, schroeven en band los ernaast. En niet aangebeld bij mij. Ik was thuis. Niet netjes!
Acasiaboom

Carlo Maertens

Aangenaam verrast .

Tevreden
Leilinde en Toscaanse jasmijn

Ilse

Top, goede service telefonisch en bij leveren!

Hoe omschrijf je je ervaring?
Heel vriendelijk en heel snel geleverd. Had even gebeld voor de tijds indicatie en wij waren de eersten van die dag dus 7:45 stond alles er! Heel erg tevreden.
Lijbomen en haag plantjes

Marcel Degenaar

Erg blij met Josina.

Hoe omschrijf je je ervaring?
Doen echt moeite voor de klant. Het bleek dat de rozen op de website niet meer voorradig waren. Josina nam echter toch de moeite om verder te zoeken en had er nog precies 2 van dit ras kunnen regelen via via. Wordt gewaardeerd!
Rosa Idigoletta 2 stuks.

Anke Smeets

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Ontevreden

Hoe omschrijf je je ervaring?
Goede service qua levering echter kwaliteit valt heel erg tegen. Als ik dit geweten had had ik hier niet besteld.
Olijfboom

Ron van Keeken

Hoe omschrijf je je ervaring?
Online op zoek naar klim planten kwam ik Bomenezo tegen. De prijs was per plant ongeveer 70% goedkoper dan bij de tuincentrum hier in de buurt dus gauw besteld. Alles werd 3 dagen later bezorgd. Alles zag er goed uit werd keurig door een vriendelijk bezorger neergezet. Ik heb ze direct gepoot. Nu na 3 weken zien ze er allemaal perfect uit en groeien als klimop. Goed bedrijf en beter producten. Ik zal zeker weer bestellen.
Hedera herbernica

SterSterSterHalve sterLege ster

metde stamroos zat al flink in blad en enkele knoppen stond zonder verpakking bij de voordeur en wat takken gebroken.

Hoe omschrijf je je ervaring?
Ik vind jullie bedrijf zeer goed en hoop dat de roos volgend jaar wel bloemen zal geven aan ons zal het niet liggen (water en mest)
stamroos augusta luise van corinne's choice

Yvonne

Prachtig en precies zoals op de foto

Hoe omschrijf je je ervaring?
Hele mooie haag gekregen, redelijk volgroeit, we zijn tevreden!
Product of service:
Hedera haag! Complete schutting!

Jack

Fantastisch

Hoe omschrijf je je ervaring?
Alles conform verwachting en zelfs beter. Zeer goede kwaliteit van de geleverde leilindes (20-25 cm). Zeer goede en klantvriendelijke aflevering. Ik zou een volgende keer hier weer bestellen
Lei linde

Bomenenzo.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bomenenzo.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 24 oktober 2013

Bomenenzo.nl

Bomenenzo is al meer dan 17 jaar een toonaangevende online boomkwekerij en fysiek bomencentrum. Dankzij jarenlange kennis en ervaring verbeteren wij continu onze kwekerij, wat direct zichtbaar is in de kwaliteit van onze bomen en planten. Op ons groencentrum van maar liefst 30.000 m² vind je een zeer uitgebreid assortiment met meer dan 20.000 bomen in verschillende soorten en maten. Dagelijks werken wij met zorg en aandacht aan de kwaliteit van onze bomen, coniferen en struiken. Bomenenzo staat bekend om het brede aanbod Leibomen, Dakbomen, Bolbomen en Fruitbomen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor Haagplanten, Portugese Laurier, Kant-en-Klaarhagen en diverse Tuinplanten. In onze 10 hectare grote kwekerij staat kwaliteit altijd centraal. Achter Bomenenzo staat een enthousiast en deskundig team van specialisten. Samen zorgen wij ervoor dat jouw bestelling met zorg wordt gekweekt, geselecteerd en afgeleverd. Van de kwekerij tot bezorging: alles gebeurt in eigen beheer.

Veldstraat 2a

4033 AK Lienden

Super service
Hedera planten

Bernice Roef

Kant en klaar haag Hedera helix woerner

prima!

Hoe omschrijf je je ervaring?
Bestelling en bezorging zijn goed verlopen.
abrikozenboom

Ber Hes

Bestelling en bezorging voospoefig afgehandeld.

Keurig verpakt. Goede kwaliteit
Jasmein

Soraya

SterSterSterSterLege ster

Snelle en goede levering. Alleen de beugels waren niet geschikt
De beugels pasten niet goed

David

Mooie bomen voor een hele goede prijs en uitstekende bezorging!

Hele goede ervaring!

Aangenaam verrast .

Tevreden
Leilinde en Toscaanse jasmijn

Ilse

Top, goede service telefonisch en bij leveren!

Lijbomen en haag plantjes

stamroos augusta luise van corinne's choice

Yvonne

Prachtig en precies zoals op de foto

Hoe omschrijf je je ervaring?
Hele mooie haag gekregen, redelijk volgroeit, we zijn tevreden!
Product of service:
Hedera haag! Complete schutting!

Jack

Fantastisch