Ton Bosman
- Verbeterpunten of tips
- Telefoon iets sneller opnemen of terugbellen
- Sterke punten
- Mooie website
- Product of service:
- Klim op en kleine vlinderstruik
Als goed bedrijf.
Als zeer goed en professioneel
Bestellen en ophalen ideaal !
Prettige communicatie met één van de medewerkers. Een geleverde appelboom deed het niet en die is met bijbetaling vervangen door een variant in een pot.
Tot nu toe goed
Top !
Goed aanbod, professioneel, reageert snel op vragen, duidelijke afspraken met levering aan huis.
Prettig en duidelijk communiceren
zeer goed
Heel positief
Heel veel keuze, fijn dat je iemand kunt raadplegen die daarbij helpt.
erg prettig. Kwaliteit bomen goed en erg klantvriendelijk bij onvoorziene omstandigheden
Bomenenzo.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bomenenzo.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Als goed bedrijf.
Als zeer goed en professioneel
Bestellen en ophalen ideaal !
Tot nu toe goed
Top !
Prettig en duidelijk communiceren
zeer goed
Heel positief
Heel veel keuze, fijn dat je iemand kunt raadplegen die daarbij helpt.
Bomenenzo.nl heeft de volgende resultaten bereikt: