Dijanne van Eck
- Aangekocht product
- Sticks in diverse smaken
Zeer tevreden
Alle smaken zijn gewoon lekker! Ook om bijvoorbeeld smoothies
Ik bestel al een tijdje bij Bolero en ben nog altijd heel tevreden. De bestelling verloopt snel en gemakkelijk, en de zakjes zijn handig om altijd in huis te hebben. Bij mijn vorige bestelling koos ik vooral voor bessensmaken, omdat ik daar echt fan van ben. Deze keer heb ik ook het proefpakket besteld, gewoon om wat meer afwisseling te hebben en nieuwe smaken te ontdekken. Wat ik persoonlijk heel leuk vind, is om alle smaken een score te geven. Zo onthoud ik makkelijk welke mijn favorieten zijn. Dus de score smaak is top! Ik maak mijn drankjes meestal in een fles van 3,2 liter. Sommige smaken vind ik op 1,5 liter namelijk nog wat te sterk, maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. Het grappige is dat ik ondertussen al twee vriendinnen heb aangestoken met het Bolero-virus. Ze zagen mij thuis regelmatig Bolero drinken en werden nieuwsgierig naar wat ik precies dronk. Van het ene kwam het andere: eerst proeven, daarna vragen stellen en uiteindelijk hebben ze allebei ook het proefpakket besteld. 😄 Voor mij is Bolero een leuke manier om meer water te drinken, met enorm veel keuze aan smaken. Er zit altijd wel iets tussen dat bij je past!
Me gusta mucho la gama Bolero Classic. Tengo mis sabores preferidos, pero también me gusta mucho la mayoría de los demás.
Snelle verzending
Lekker, snel en makkelijk
J’adore!!! J’ai découvert ce produit grâce au magasin Sport Nutrition sur Bruxelles. Cela fait plus d’un an que je consomme ces sachets.
Ideaal voor als je niet graag water drinkt en ook zoveel variatie
Top!
Zijn erg dol op de bolero, bestellen er graag
Bolero verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bolero heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer tevreden