jerry
- Geen idee
- Aangekocht product
- Bolero classic
Bestelling goed ontvangen
Super goed! De keuze is reuze en de klantvriendelijkheid is op en top! En over de prijzen valt niet te twisten, super betaalbare producten.
Ik heb mijn bestelling nog niet mogen ontvangen....
Een super lekker Product!
Grote sortering, prettig
Veel keuze in smaken
Compleet.
goede service, over\ichtelijke website
Supe. Had altyd te hoog aan suiker in men bloed. Zo goed als volledig ( af en toe eens een uitzondering als ik ergens anders was) en men bloedwaarden zijn intussen goed. Dus kan dit echt aanraden. Je moet wel de smaken zoeken die je graag drinkt want niet alles is lekker. Maar die ik lekker vind hebben men andere dranken volledig overgenomen (zowel de gewonen als de "power" dranken)
Prima, duidelijke website, snelle verzending
Duur maar wel lekkere smaakjes
Smaken zijn goed maar is al kostelijk geworden. App marcheerde veel beter was gemakkelijker
Bestellen verloopt prima. Vanaf dat het pakket verzonden is, is het onduidelijk om het op te volgen. Ik krijg nu reeds een evaluatieaanvraag, terwijl ik nog niets ontvangen heb. Waar ik al meerdere mijn Bolero's bestel, gaat alles sneller en duidelijker. Die zijn normaal ook goedkoper, maar nu door Black Friday waren jullie goedkoper. Dus volgende keer toch maar weer bij mijn vertrouwde website bestellen.
Bolero verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bolero heeft de volgende resultaten bereikt:
Bestelling goed ontvangen
Ik heb mijn bestelling nog niet mogen ontvangen....
Een super lekker Product!
Grote sortering, prettig
Veel keuze in smaken