Chris Beursken
- Misschien grotere drinkflessen
- Aangekocht product
- Sticks en drinkflessen
Zeer fijn bedrijf
Helaas kan ik er niets over zeggen. Net binnen.
Altijd snel geleverd en veel keuze.
Quick delivery and tasty options
Didnt get it yet
Netjes geregeld, duidelijk mbt bestellen/verzenden. Tracking prima. Gewoon toppie
Heb net de eerste bestelling binnen en 2 smaken geproefd. Proeft goed. Verder moet ik het nog ontdekken.
Snelle levering en prima producten.
Netjes, snel en klantvriendelijkheid
Super goed snelle levering.
Erg tevreden
Altijd top!
Super producten
Bolero verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bolero heeft de volgende resultaten bereikt:
Zeer fijn bedrijf
Helaas kan ik er niets over zeggen. Net binnen.
Altijd snel geleverd en veel keuze.
Quick delivery and tasty options
Didnt get it yet
Snelle levering en prima producten.
Netjes, snel en klantvriendelijkheid
Super goed snelle levering.
Erg tevreden
Altijd top!