Myrto

Veel praktijk en ook de nodige theorie. We hebben veel kunnen oefenen en van de docent en elkaar kunnen leren.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat fijn om te lezen, Myrto!

Patrick

De lesstof is meer dan in de sessie behandelbaar was(tijd). We goed opgebouwd en uitgelegd, maar zou dus 1 sessie extra zou mooi zijn.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Fijn om te horen dat je tevreden bent, Patrick. Verder kunnen we ons goed voorstellen dat je dit graag extra had gehad.
Bedankt voor je feedback,
Boertien...
Bedankt voor je feedback,

Lineke

Veel geleerd, nieuwe inzichten opgedaan. Bewustwording. Erg veel theorie, maar wel nuttig. De cursus mag nog wat interactiever en de hand-outs zouden misschien eerder beschikbaar mogen zijn. Fijne... Veel geleerd, nieuwe inzichten opgedaan. Bewustwording. Erg veel theorie, maar wel nuttig. De cursus mag nog wat interactiever en de hand-outs zouden misschien eerder beschikbaar mogen zijn. Fijne docente en leuke groep! De locatie was super vlakbij het station en prima verzorgd wat eten en drinken betreft.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Fijn om te lezen dat je veel hebt geleerd en nieuwe inzichten hebt opgedaan.We wensen je heel veel succes toe met het toepassen van de opgedane kennis.
Boertien...
Boertien Vergouwen Overduin

Leerzame cursus, goede les materiaal. slechte accomodatie!

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat fijn om te lezen dat je de cursus als leerzaam hebt ervaren.
Boertien Vergouwen Overduin

Goede combinatie tussen theorie en praktijk. De docente was erg prettig en nam de tijd om te oefenen met praktijkcasus. Fijn dat de locatie dicht bij Utrecht Centraal lag.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dat horen we graag! Bedankt voor je review.

Erik

Boek is goed. Handouts hadden compacter gekunt.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dat is erg fijn om te horen, Erik!
Boertien Vergouwen Overduin

Hele leerzame, interactieve training met een prettige, goed voorbereide trainer.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat fijn om te lezen! Bedankt.

Jonas

Ruim voldoende mbt de docent.
Lesmateriaal is ook voldoende na de cursus ook nog goed te gebruiken.
Ruim voldoende mbt de docent.
Lesmateriaal is ook voldoende na de cursus ook nog goed te gebruiken.
Opleiding heeft mij een heel ander inzicht gegeven mbt de opbouw van de tekst werkgerelateerd maar ook Prive

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dat is erg fijn om te lezen, Jonas! Bedankt voor je feedback.

Jolanda

Ik heb geen idee wat ik afgelopen 2 dagen heb geleerd …. Was heel onsamenhangend en weinig inhoud … als ik een samenvatting zou moeten maken dan was ik in 1 kantje klaar … had meer aan de input van... Ik heb geen idee wat ik afgelopen 2 dagen heb geleerd …. Was heel onsamenhangend en weinig inhoud … als ik een samenvatting zou moeten maken dan was ik in 1 kantje klaar … had meer aan de input van mede cursisten

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dank je wel voor het achterlaten van een review, Jolanda. Wat jammer om te lezen dat de training niet helemaal aan de verwachtingen heeft voldaan. Goed dat je jouw feedback hierover met ons... Dank je wel voor het achterlaten van een review, Jolanda. Wat jammer om te lezen dat de training niet helemaal aan de verwachtingen heeft voldaan. Goed dat je jouw feedback hierover met ons deelt!
Boertien Vergouwen Overduin

De lesinhoud was anders dan beschreven. Door de ervaring van andere cursisten toch uiteindelijk veel geleerd dat ik in praktijk kan brengen.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Jammer om te horen dat de inhoud anders was dan wat er is beschreven. We gaan deze feedback intern doorzetten! Verder zijn we blij om te lezen dat je veel hebt kunnen leren van je medecursisten.... Jammer om te horen dat de inhoud anders was dan wat er is beschreven. We gaan deze feedback intern doorzetten! Verder zijn we blij om te lezen dat je veel hebt kunnen leren van je medecursisten.