Mirjam

Super leerzame en actieve training gehad. Top!

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat fijn om te horen, Mirjam!
Boertien Vergouwen Overduin

Zeer interessant training waar je nieuwe inzichten krijgt en inzichten opfrist.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat fijn om te lezen! Bedankt.

Judith

Mooie afwisseling tussen theorie en praktijk. Er was heel veel lesmateriaal beschikbaar, dat is fijn, omdat je dan achteraf nog veel terug kan lezen. De docent speelde goed in op de concrete vragen... Mooie afwisseling tussen theorie en praktijk. Er was heel veel lesmateriaal beschikbaar, dat is fijn, omdat je dan achteraf nog veel terug kan lezen. De docent speelde goed in op de concrete vragen en casussen die de studenten inbrachten.
De locatie was heel goed bereikbaar en de koffie- en lunchvoorzieningen waren goed. De ruimte zelf kon wat warm/benauwd worden.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat fijn om te horen, Judith! Bedankt voor je feedback.

Harm

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor je feedback, Harm!
Boertien Vergouwen Overduin

Voldoende ruimte om eigen casuistiek in te brengen en te bespreken. Goede docenten en de dagen als zeer prettig en leerzaam ervaren

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dat horen we graag! Bedankt.
Boertien Vergouwen Overduin

Door weinig deelnemers, was er veel persoonlijke aandacht. de docenten speelden daar goed op in.
de communicatie vanuit BVO was niet altijd duidelijk

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor je feedback! We nemen dit intern met ons mee.

Nicolien

Fijne training! Goed afgestemd op het energieniveau gedurende de dag. Met prettige afwisseling tussen luisteren en zelf doen/oefenen. Zeer ervaren trainster.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat goed om te horen, Nicolien! Bedankt voor je feedback.

Paul

3 intensieve dagen, met veel oefeningen en niet te veel stof. Ik heb nog wat leestips meegenomen, dus dat kan ik op mijn eigen tempo doen nu. Ik denk, dat ik er nuttige inzichten en oefeningen aan... 3 intensieve dagen, met veel oefeningen en niet te veel stof. Ik heb nog wat leestips meegenomen, dus dat kan ik op mijn eigen tempo doen nu. Ik denk, dat ik er nuttige inzichten en oefeningen aan heb over gehouden.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dat is fijn om te horen, Paul! Bedankt voor je review.

Elhousine

De opleiding sloot perfect aan op de werkzaamheden in mijn baan

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dat horen wij graag! Heel veel succes toegewenst met het toepassen van de opgedane kennis, Elhousine.

Kim

Als je even niet precies weet wat je wil met jezelf of met je loopbaan is dit een hele fijne training om duidelijk te krijgen wie en wat je bent. Hierdoor wordt het ook duidelijker wat je wil en... Als je even niet precies weet wat je wil met jezelf of met je loopbaan is dit een hele fijne training om duidelijk te krijgen wie en wat je bent. Hierdoor wordt het ook duidelijker wat je wil en kan. Ik heb veel over mezelf geleerd.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dat is erg fijn om te horen, Kim! Heel veel succes toegewenst met het toepassen van de opgedane kennis.