Ivy

SterSterSterLege sterLege ster

trainer bleef hameren op belang van goede review anders zou ze niet weer worden gevraagd, training was echter chaotisch en van hak op de tak. Vond wat ik heb meegekregen van de stof heel erg interessant maar zou de training opnieuw moeten volgen bij een andere trainer om er daadwerkelijk iets van te leren ben ik bang

Corné

SterSterSterLege sterLege ster

Het boek wat erbij zit heb ik 2 keer gelezen voor de start van de online training. Het boek vond ik geweldig. Mijn verwachting was dat de training verder zou gaan met wat verdieping en oefeningen. Huiswerk was tenslotte om het boek voorafgaand aan de training te lezen. In de training werd echter alles wat je al had kunnen lezen in het boek doorgenomen. Persoonlijk viel dat me wat tegen. Het gros van de deelnemers had het boek nog niet gelezen en voor hen was het denk ik dan een betere training dan voor mij. Zo gaat dat.

Antwoord Boertien Vergouwen Overduin

Beste Corné, Dankjewel voor je feedback. We begrijpen dat je had gehoopt op meer verdieping tijdens de training, zeker omdat je het boek al goed had bestudeerd. We nemen je opmerkingen mee om de inhoud beter af te stemmen op de verschillende verwachtingen van deelnemers. We hopen dat je ondanks dit toch waardevolle inzichten hebt kunnen meenemen. Met vriendelijke groet, Boertien Vergouwen Overduin

Ronald

SterSterSterLege sterLege ster

De eerste dag was een inval docent. Ik had geen binding met haar. En gevoel dat ze niet goed voorbereid was of dat ze het al lang niet weer les had gegeven. De tweede dag wel goed met de docent die de eerste dag ziek was. Zij deed de cursus wel vaker, had ik het gevoel. De certificaat heb ik niet ontvangen. Wel een paar keer naar gevraagd en adres doorgegeven, maar nog steeds niet ontvangen.

Antwoord Boertien Vergouwen Overduin

Beste Ronald, Dankjewel voor je feedback. Fijn om te horen dat de tweede dag van de training beter aansloot en dat je een positieve ervaring had met de docent die vaker de cursus geeft. We vinden het jammer dat de eerste dag minder goed voor je voelde. Wat betreft het certificaat: we hebben hierover contact met je gehad en na onze mailwisseling hebben we helaas niets meer vernomen. We hopen dat je het certificaat inmiddels goed hebt ontvangen. Mocht dat niet het geval zijn, dan kijken we graag samen met je naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Boertien Vergouwen Overduin

Evert-Jan

SterSterSterLege sterLege ster

Ik ben matig tevreden. Je krijgt van BVO veel materiaal toegestuurd, maar dit leesmateriaal wordt door de docenten niet strategisch ingezet. Mijn leergang van 7 dagen bestond uit 3 modules, het was duidelijk dat de verschillende trainers van de verschillende modules onderling geen contact met elkaar hadden. Daardoor zaten er veel doublures in. Verder kreeg de Birkman rapportage naar mijn idee teveel aandacht. In de sessies zelf komen er teveel theorieen en theorietjes langs. Mijn sterke aanbeveling zou zijn: strakker organiseren, goed afstemmen tussen docenten, beperkte set leerdoelen en dan heel gefocust met elkaar oefenen.

SterSterSterLege sterLege ster

De training was leerzaam. In de online leeromgeving werd door de trainer een opdracht pas in het weekend (voorafgaand aan de maandag) geplaatst. Dit had ik niet gezien waardoor ik de opdracht niet vooraf heb kunnen maken. Dat vond ik echt vervelend. Jammer dat de trainer veel over zichzelf praatte i.p.v. meer aandacht aan de groep te geven.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik had eerlijk gezegd een andere verwachting van deze training. Ik had veel meer theoretische onderbouwing en verdieping verwacht. In de lesdag werd dat niet behandeld of uiterst summier en er werd meteen een acteur ingezet voor communicatie training. Het ligt niet aan de trainer, die ken ik van eerdere trainingen. hij is kundig op zijn vakgebied. Maar dit leek eerder een communicatietraining. In de les is dit ook uitgesproken door meerdere deelnemers.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Docent heb ik als niet prettig ervaren. Erg langdradig en enkel over eigen ervaring vertellen.

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Ik vond de training niet aansluiten op mijn functie. De voorbeelden die de docent gaf vond ik verwarrend.

Antwoord Boertien Vergouwen Overduin

Beste, Dankjewel voor je feedback. Jammer om te horen dat de training voor jou niet goed aansloot op je functie en dat de voorbeelden verwarrend waren. We doen ons best om onze trainingen zo relevant en praktijkgericht mogelijk te maken, en jouw ervaring helpt ons om daarin scherp te blijven. We nemen je opmerkingen mee in de verdere evaluatie van de training. Met vriendelijke groet, Boertien Vergouwen Overduin

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Helaas hebben de technieken die we geleerd hebben tijdens de training niet geholpen bij gesprekken met leidinggevende. Dit kan natuurlijk ook te maken hebben met de leidinggevende in kwestie.

Antwoord Boertien Vergouwen Overduin

Beste, Dankjewel voor je openheid. Het is jammer om te horen dat de technieken tijdens gesprekken met je leidinggevende niet het gewenste effect hadden. Soms spelen daarbij ook factoren buiten onze invloed mee, zoals de situatie of stijl van de leidinggevende. We hopen dat je ondanks dit toch waardevolle inzichten hebt opgedaan die je in andere situaties kunt toepassen. Met vriendelijke groet, Boertien Vergouwen Overduin

Myrthe

SterSterLege sterLege sterLege ster

Ik heb een hele negatieve ervaring gehad met de trainer. Heeft mij een heel vervelend gevoel gegeven en is niet op een professionele manier met ons omgegaan tijdens de training. Hierdoor kijk ik niet positief terug op mijn ervaring.

SterSterLege sterLege sterLege ster

Rating is laag omdat ik het niet echt meer weet. Ik heb deze training in september 2024 gevolgd. Beetje laat om nu nog om een review te vragen

Antwoord Boertien Vergouwen Overduin

Beste, Bedankt voor je review. We begrijpen dat het lastig kan zijn om maanden na de training nog een review in te vullen. Door een technische fout zijn sommige reviewverzoeken later verstuurd dan bedoeld, waarvoor onze excuses. We waarderen het dat je alsnog de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Met vriendelijke groet, Boertien Vergouwen Overduin

Kees

SterSterLege sterLege sterLege ster

Indien een enquete wordt uitgezte dienen de vragen ook wel relevant te zijn. Perspectief op Pensioen heeft niets van doen met mij beroepspraktijk......

Antwoord Boertien Vergouwen Overduin

Beste Kees, We waarderen je feedback en vinden het jammer dat de enquêtevragen niet goed aansloten bij jouw praktijk. Dit is waarschijnlijk door een technisch foutje gebeurd, wat niet de bedoeling was. We zorgen ervoor dat het in de toekomst beter aansluit. Hartelijk dank voor je begrip. Met vriendelijke groet, Boertien Vergouwen Overduin

SterSterLege sterLege sterLege ster

De training was een aanfluiting. Mijn werkgever heeft hem bekostigd maar eigenlijk vind ik dat we het het geld terug moeten vragen. Het is jammer, we waren met een gemotiveerde groep cursisten en de leerstof in de aangeleverde syllabus was goed het kwam alleen niet uit de verf door een docent die met haar aandacht er niet bij was. Opdrachten en voorbeelden die niets te maken hadden met het doel van de training. Geen enkele interventie. We hebben dit ook als groep besproken na de eerste dag, maar de tweede dag was niet beter. Jammer van de tijd en het geld.

SterSterLege sterLege sterLege ster

Zij was niet de juiste coach voor mij. Ik heb ook uiteindelijk maar 1 gesprek met haar gehad en daarna is er geen contact meer geweest.

Antwoord Boertien Vergouwen Overduin

Beste, Dankjewel voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de coaching niet goed aansloot en dat het contact daarna is gestopt. We vinden het belangrijk dat onze deelnemers zich goed begeleid voelen. We waarderen je reactie en hopen dat je in de toekomst een coach vindt die beter bij je past. Met vriendelijke groet, Boertien Vergouwen Overduin

Carlo

SterSterLege sterLege sterLege ster

Vond het bijzonder matig voor de kosten die gemaakt zijn. Het beste was de lunch, dat zegt genoeg denk ik.

Antwoord Boertien Vergouwen Overduin

Beste Carlo, Dankjewel voor je reactie. Het spijt ons te horen dat de training niet aan je verwachtingen voldeed. We streven ernaar onze trainingen van hoge kwaliteit te maken en horen graag meer specifieke feedback, zodat we kunnen blijven verbeteren. Fijn dat de lunch in ieder geval goed bevallen is. Met vriendelijke groet, Boertien Vergouwen Overduin

Geantwoord op

Boertien Vergouwen Overduin verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Boertien Vergouwen Overduin heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.5/10
  • checkEerste review geschreven op 1 juli 2015

Boertien Vergouwen Overduin

Boertien Vergouwen Overduin weet welke factoren mensen succesvol maken en aantoonbaar bijdragen aan de organisatieperformance. In al onze trainingen wordt dan ook gewerkt aan het ontwikkelen van juist die factoren. Daarnaast weten we het rendement van een ontwikkel-programma te maximaliseren door niet alleen tijdens de training maar ook op de werkplek het leerproces te activeren. Daarom staat in al onze trainingen - open en maatwerk - de werksituatie van de deelnemers centraal.

Marathon 7

1213 PD Hilversum