Jacq

Onze docent, Ink heeft me geraakt...de 2 daagse training heeft een basis gelegd om me hierin verder te verdiepen. Haar enthousiasme, gedrevenheid en kennis hebben me geïnspireerd...Provocatief... Onze docent, Ink heeft me geraakt...de 2 daagse training heeft een basis gelegd om me hierin verder te verdiepen. Haar enthousiasme, gedrevenheid en kennis hebben me geïnspireerd...Provocatief coachen geeft me ruime!

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor het delen van je feedback met ons, Jacq.

Lydia

Goede training maar te kort!

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Fijn dat je tevreden bent! We hopen je snel weer te zien bij een van onze andere trainingen.

Nvt

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor je feedback!
Boertien Vergouwen Overduin

In de mail welke ik ontving 4 wk. voordat ik de cursus ging doen stond "vul het intakeformulier in' mij was ontgaan wat het belang daarvan was en in alle drukte was ik dat vergeten. Misschien iets... In de mail welke ik ontving 4 wk. voordat ik de cursus ging doen stond "vul het intakeformulier in' mij was ontgaan wat het belang daarvan was en in alle drukte was ik dat vergeten. Misschien iets meer info zou handig zijn voor mensen dien nog niet eerder op deze wijze een cursus hebben gevolgd.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dat kunnen we ons goed voorstellen en zullen je feedback intern met ons meenemen!
Boertien Vergouwen Overduin

Fijne training, veel geleerd. Werd op een fijne manier uitgelegd. Was leuk interactief.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat je veel hebt geleerd van de training en dat je de uitleg en de interactie fijn vond. We hopen je snel weer te zien bij een van onze andere... Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat je veel hebt geleerd van de training en dat je de uitleg en de interactie fijn vond. We hopen je snel weer te zien bij een van onze andere trainingen.

Antoinette

Ik vond dat er soms te diep op persoonlijke casussen werd ingegaan. Dit gaat dan ten koste van de andere cursisten. Verder was het een leerzame cursus en prima verzorgd.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor het achterlaten van je review! We waarderen je feedback omdat dit ons helpt onze diensten te verbeteren. We zullen dit zeker met ons meenemen!
Boertien...
Boertien Vergouwen Overduin

Op het gebied van mijn werk heb ik meer dan voldoende tips gekregen waar ik mee verder kan.
Een aantal van deze tips heb ik direct al in de praktijk kunnen brengen.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat fijn dat je de opleiding als leerzaam hebt ervaren! Bedankt voor het delen van je beoordeling.

Ellen

Ontzettende fijne docent, veel ervaring, veel en snel inhaken op dat wat gezegd werd. Helaas was ik de derde dag ziek

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat fijn om horen, Ellen! We wensen je veel succes toe met de opgedane kennis en bedankt voor het delen van je beoordeling met ons.
Boertien Vergouwen Overduin

Ik vond het een hele leuke leerzame training, de docent was echt interactief met ons. Dat maakte de training ook leuker en de locatie was top.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat fijn om horen, bedankt voor het delen van je beoordeling met ons.

Moniec

Locatie was top en hele fijne docent. Echt praktijkgericht!

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Dat is erg fijn om te horen, Moniec! Bedankt voor je review en deelname.