Nirlene

Locatie is prima, installaties ook, lunch was super lekker. Docent met zeer genoeg ervaringen.
De oefening was zeer goed.
Alles was goed geregeld. Mijn enige opmerking is dat materialen...
De oefening was zeer goed.
Alles was goed geregeld. Mijn enige opmerking is dat materialen en een berichten moet op een andere manier gedeeld worden.
E-connector is niet heel handig. Ik zal de presentatie per e-mail willen ontvangen.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Hallo Nirlene, wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de opleiding. Wat betreft de online leeromgeving zullen we je feedback intern met ons meenemen!
Boertien...
Boertien Vergouwen Overduin

Alles is prima en netjes verzorgd. Docent geeft duidelijke, heldere en leuke uitleg.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je feedback.

Mirjam

Goede training met heel goede begeleiding van een heel fijne docent. Ik had bepaalde verwachtingen over houdingen en presentaties en rollenspellen, wat niet overeenkwam met de lesstof en de virtuele... Goede training met heel goede begeleiding van een heel fijne docent. Ik had bepaalde verwachtingen over houdingen en presentaties en rollenspellen, wat niet overeenkwam met de lesstof en de virtuele leeromgeving. Er waren drie cursisten bij de eerste lesdag, en bij de volgende twee lesdagen waren er nog twee cursisten over. Door de kleine groepssamenstelling gingen we snel door de lesstof heen en was er veel persoonlijke aandacht. De trainer heeft extra lesstof toegevoegd en dat heb ik zeer op prijs gesteld.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Fijn om te lezen dat je algeheel tevreden bent over deze training, Mirjam! Verder vinden wij het natuurlijk jammer dat je verwachtingen niet helemaal zijn uitgekomen. We gaan je feedback hierover... Fijn om te lezen dat je algeheel tevreden bent over deze training, Mirjam! Verder vinden wij het natuurlijk jammer dat je verwachtingen niet helemaal zijn uitgekomen. We gaan je feedback hierover ook intern met ons meenemen!

Stella

Ik heb de cursus als zeer positief ervaren en ga de handvaten die wij mee hebben gekregen en geleerd ook zeer zeker toepassen in de praktijk.
De docent/trainer heb ik als zeer aangenaam en...
De docent/trainer heb ik als zeer aangenaam en positief ervaren met veel kennis en de cursus ook met wat humor gegeven. Top, zou hem zo weer willen volgen met de kennis die ik nu heb.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat fijn om te lezen dat je de cursus als positief hebt ervaren, Stella! We willen je heel veel succes toewensen met het toepassen van de opgedane kennis.
Boertien...
Boertien Vergouwen Overduin

Veel weet je al, maar het is goed om er weer eens met andere ogen naar te kijken.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor het delen van je feedback met ons!

André

Leuke cursus en weer veel dingen geleerd en/of opgefrist

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat goed om te horen, André. Bedankt voor je feedback.

Jelle

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor je positieve feedback, Jelle!
Boertien Vergouwen Overduin

De locaties waren prima en fijn, het was er goed geregeld. Daarnaast, vond ik de docent ook erg ervaren en ze wist erg veel, wat fijn was. Toch, had ik er meer van verwacht. Het is een B1 English... De locaties waren prima en fijn, het was er goed geregeld. Daarnaast, vond ik de docent ook erg ervaren en ze wist erg veel, wat fijn was. Toch, had ik er meer van verwacht. Het is een B1 English Business course, wat betekent dat je toch echt wel op een bepaald niveau moet zitten en dit hadden sommige mede-studenten niet. Hierdoor was het niveau van de les erg laag. Ik miste de uitdaging in deze trainingen.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Bedankt voor het delen van je review. We vinden het jammer dat je weinig uitdaging uit deze training hebt gehaald. We hopen dat je desondanks de training als leerzaam hebt ervaren.
Met...
Boertien Vergouwen Overduin

Docent met erg veel inhoudelijke kennis en een duidelijke en boeiende manier van de stof over brengen.
Les materiaal goed en duidelijk.
Locatie goed verzorgd, en makkelijk te bereiken.

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Wat goed om te horen! Bedankt.

Christiaan

De 1e trainer was sympathiek, maar er ontbrak veel aan inhoudelijke kennis en hij verbloemde dit door ons in groepjes vaak zelf de oplossing te zoeken. De 2e trainer was top en was verzuim-technisch... De 1e trainer was sympathiek, maar er ontbrak veel aan inhoudelijke kennis en hij verbloemde dit door ons in groepjes vaak zelf de oplossing te zoeken. De 2e trainer was top en was verzuim-technisch goed onderlegd. Er was echter geen tijd meer voor gesprekstechnieken e.d..

Reactie Boertien Vergouwen Overduin:

Hallo Christiaan! Bedankt voor het delen van je feedback. We gaan dit intern met ons meenemen.